Molkojärvi Hannu

1. Nimi ja ikä?
– Hannu Molkojärvi, 34v

2. Pelipaikka?
– Toimin joukkueen apuvalmentajana ja reeneissä tarpeen mukaan täytemiehenä kenttäpelaajana.

3. Aiemmat seurat?
– Aloitin salibandyn puulaakin merkeissä SSP:ssä (Siittiöt Sotapolulla), joka koostui koulukaveriporukasta. Myöhemmin Autioniemen Juha pyysi mukaan KiNun (nyk. SBC Levi) sarjajoukkueeseen ja sillä tiellä ollaan edelleen. Ainoastaan seuran sisällä joukkue on vaihtunut aina asuinpaikkakunnan mukaan.

4. Milloin ja missä aloitit salibandyn?
– Sähly ja muutkin joukkuepelihommat alkoi ala-asteella Molkojärven koululla, kun välitunnit pelattiin milloin mitäkin lajia. Kittilän yläasteelle siirtyessä tilanne alkoi eskaloitua enemmän salibandyn suuntaan, kun isot pojat pyysi mukaan SSP:hen.

5. Vahvuutesi ja kehityskohteet valmentajana?
– Vahvuuksia on (entisen) kenttäpelaajan näkökulma penkin takana sekä pitkä kokemus lajista.

Kehityskohteita on käytännössä kaikki muu. Tämä on ensimmäinen kausi n. 17 vuoteen, kun en ole joukkueessa mukana kenttäpelaajana, niin nyt on hyvä ottaa valmennusoppeja talteen päävalmentaja Petri Palovaaralta.

6. Erikoistaitosi?
– Piereskely ja karkkien syöminen ehdottomasti! Myöskin minuuttien hukkaaminen vuorokaudesta, koska niitä on aina liian vähän.

7. Pelaajien kommentit?
– ”Vastikään oman pelaajauransa päättänyt ’Hande’ osaa miettiä tapahtumia kaukalossa kenttäpelaajan näkökulmasta. Maanläheinen valmentajan alku, jonka menestysvuodet penkin takana häämöttävät lähitulevaisuudessa.”