Akatemiatoiminta 2021-2022

Akatemiatoiminnan esittely

Salibandyseura SBC Levi, Kittilän yläkoulu ja Kittilän lukio käynnistävät jälleen yhteistyössä salibandyakatemiatoiminnan Kittilässä maanantaina 25.10.2021 alkaen.

Akatemiatoiminta on tarkoitettu Kittilän yläkoulussa ja lukiossa opiskeleville eri-ikäisille salibandy-, jalkapallo- ja jääkiekkopelaajille (sekä pojat että tytöt), jotka haluavat laajentaa ja monipuolistaa harjoittelumahdollisuuksiaan opiskelujen ohella. Akatemiaopiskelijoille tehdään jaksokohtainen harjoitussuunnitelma kurssitason ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Akatemiaharjoittelu koostuu mm. fysiikka-, koordinaatio- ja taitoharjoittelusta. Akatemiaharjoittelu tukee viikottaista joukkueharjoittelua, mutta ei korvaa sitä.

Akatemiatoiminta on koulun ulkopuolista toimintaa. Akatemiatoiminnan vastuullisena järjestäjänä on salibandyseura SBC Levi, jota koulu tukee ottamalla harjoittelun huomioon koulutyössä mahdollisuuksien mukaan.

Lukio-opiskelijat saavat akatemiaharjoittelusta sekä SBC Levin järjestämästä ohjatusta joukkueharjoittelusta kursseja (38 harjoitustuntia = 1 soveltava kurssi).

Akatemiavalmentajana toimii salibandyseura SBC Levin ammattivalmentaja Juho Wesslin. Syyskauden kesto on 25.10. – 17.12.2021 ja kevätkauden kesto 10.1. – 11.4.2022.

Ilmoittautumisohjeet

1. Ilmoittaudu akatemiaan SBC Levin käyttämässä myClub-jäsenpalvelussa: https://sbclevi.myclub.fi/flow/profile/new
2. Palauta akatemiaurheilijasopimus allekirjoitettuna akatemiavalmentaja Juho Wesslinille

(klikkaa myClubissa oikealta ylhäältä ”OMA NIMI” → Omat tiedot → Jäsenyydet → Liity ryhmiin → ”Lukio-yläastekatemia”)

Akatemiatoimintaan osallistuminen maksaa 20€/lukukausi per opiskelija. Laskutus tapahtuu myClub-jäsenpalvelun kautta. Opiskelijat voivat käydä tutustumassa akatemiatoimintaan parin ensimmäisen viikon ajan maksutta.

Harjoitusajat ja tarvittavat välineet

Lukio-yläastekatemiaryhmän harjoitusajat ovat maanantai klo 15:05-16:00 ja torstai klo 15:05-16:00.

Harjoittelupaikkana toimii Kittilän urheiluhalli. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myClub-jäsenpalvelussa.

Tarvittavat välineet oma salibandymaila, sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Juho Wesslin
Akatemiavalmentaja
044 231 7486
juho.wesslin(a)sbclevi.fi