SBC LEVI JUNIORITOIMINNAN KAUSI-INFO 2023-2024 (päivitetty 20.8.2023)

JUNIORIRYHMIEN KAUSI KÄYNNISTYY

Syyskausi käynnistyy ryhmittäin ma 4.9. alkavalla viikolla ja joulukuussa pidämme parin-kolmen viikon joulutauon. Kevätkausi starttaa puolestaan tammikuun alkupuolella ja huipentuu seuran yhteiseen kauden päätöstapahtumaan huhtikuun lopulla.

MYCLUB-JÄSENPALVELU JA JOUKKUEISIIN ILMOITTAUTUMINEN

Seura on ottanut myClub-jäsenpalvelun käyttöönsä toukokuusta 2015 alkaen. Seuran jäsen voi myClubin avulla ylläpitää helposti yhteystietojaan, vastaanottaa seura- ja joukkuetiedotteita sekä laskuja, ilmoittautua joukkueen tapahtumiin ja seurata myös omaa aktiivisuuttaan.

Siirtymällä myClubin käyttäjiksi säästämme vuosittain yhteensä satoja työtunteja valmentajilta, joukkueenjohtajilta, rahastonhoitajalta ja muilta seuran asioita hoitavilta henkilöiltä.

Ilmoittautuminen joukkueeseen:

  • AIEMMIN PELANNEET JUNIORIPELAAJAT kirjautuvat myClubiin ja valitsevat joukkueen johon pelaaja ilmoittautuu (myClubissa klikkaa oikealta ylhäältä ”OMA NIMI” → Omat tiedot → Jäsenyydet → Muokkaa).
  • UUDET ALOITTAVAT JUNIORIPELAAJAT ilmoittautuvat joukkueeseen rekisteröitymällä myClubiin ja valitsemalla listalta itselleen joukkueen.

Vanhemmat ilmoittavat alle 18-vuotiaat harrastajat. Joukkue valitaan ensisijaisesti pelaajan syntymävuoden mukaan. Tarkista ilmoittautumisen yhteydessä, että yhteystietosi ovat ajan tasalla myClubissa (puhnro, osoite, sähköposti). Lisäksi muuta yksityisyysasetuksia kohdasta ”Omat tiedot” → ”Tietosuoja” → ”Muokkaa” → Kaikki täpät kohtaan ”SEURALLE” ja klikkaa ”Tallenna”.

Pyydämme aktiivisuutta myClubin käytön suhteen pelaajilta ja vanhemmilta heti kauden alusta alkaen. Harjoituksiin, turnauksiin ja tapahtumiin hyvissä ajoin ilmoittautuminen helpottaa valmentajien ja toimihenkilöiden työtä. Lisäksi on hyvä tapa vilkaista vielä ennen harjoituksiin lähtöä myClubiin ja/tai joukkueen Whatsapp-ryhmään mahdollisten muutosten varalta.

Joukkueilmoittautuminen turnauksiin sekä linja-autokyytitilaukset pitää tehdä usein jo viikkoja etukäteen, joten viime hetken osallistumiskyselyt pari päivää ennen turnausta aiheuttavat lisätyötä kaikille osapuolille. OLETHAN SIIS AJOISSA!

HALLIVUOROT

Hallivuorot 1.6.2023 alkaen: https://sbclevi.fi/hallivuorot/

Harjoitukset aloitetaan yleensä lyhyellä 15-30min oheisharjoittelulla ulkona tai hallissa. Sen jälkeen siirrytään sisälle lajiharjoituksiin. Valmentajat tiedottavat oheisharjoittelusta ryhmittäin myClubissa tai Whatsappissa.

HUOM! Pelaajat voivat tulla hallille aikaisintaan 15min ennen omien harjoitusten alkua, jotta muut käyttäjät eivät häiriintyisi.

KAUDEN ALOITUSPALAVERIT VANHEMMILLE

Kauden aloituspalaverit pelaajien vanhemmille pidetään seuraavasti:

P15 (08-11 -syntyneet) ti 26.9.2023 klo 18:45-20:00
P12 (12-13 -syntyneet) ke 27.9.2023 klo 16:45-18:00
P10 (14-15 -syntyneet) ti 26.9.2023 klo 17:30-18:45
P+T8 (16-17 -syntyneet) to 28.9.2023 klo 16:45-18:00

T14 (10-11 -syntyneet) pe 29.9.2023 klo 17:00-18:00
T12 (12-13 -syntyneet) ke 27.9.2023 klo 18:00-19:00
T10 (14-15-syntyneet) to 28.9.2023 klo 18:00-19:00

Vanhempainpalaverit pidetään urheiluhallin kahviossa. Vähintään toinen vanhemmista paikalle!

Vanhempainpalaverissa käydään yhdessä vanhempien kanssa läpi alkavaa salibandykautta, sovitaan maksuista, keskustellaan muista harrastamiseen liittyvistä asioista sekä valitaan toimihenkilöt joukkueeseen. Joukkueen toiminta ei jatku ilman toimihenkilöitä.

TURNAUKSET JA SARJAT

Osallistumme Salibandyliiton alaiseen Lapin Mestaruussarja-aluesarjaan seuraavasti:

P15 – Lapin Mestaruussarja 5-7 turnausta kauden aikana
P12 – Lapin Mestaruussarja 5-7 turnausta
P10 – Lapin Mestaruussarja 4-7 turnausta
P+T8 – Lapin Mestaruussarja 2-4 turnausta

T14 – Lapin Mestaruussarja 5-7 turnausta
T12 – Lapin Mestaruussarja 5-7 turnausta
T10 – Lapin Mestaruussarja 4-7 turnausta

Eskarisäbä P+T6 luetaan kerhotoiminnaksi, eikä kyseinen ikäluokka osallistu vielä turnauksiin.

TIEDOTTAMINEN

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan ryhmän jäsenille joukkueiden Whatsapp-ryhmien kautta sekä tarvittaessa sähköpostitse ja myClubin ”Tiedotteet”-osiossa. Kiireelliset asiat tiedotetaan joukkueiden omien Whatsapp-ryhmien kautta. Pidä tämän vuoksi yhteystietosi aina ajan tasalla myClubissa ja seuraa aktiivisesti keskustelua Whatsapp-ryhmässä!

Myös vanhemmat ja joukkueiden toimihenkilöt voivat luoda omia Whatsapp-ryhmiä yhteydenpidon sujuvoittamiseksi.

Joukkueenjohtaja lisää huoltajat joukkueen omaan Whatsapp-ryhmään.

OHJEISTUS MAKSUISTA SEKÄ PERHEALENNUS

Harjoituksissa voi käydä milloin tahansa kauden aikana parin viikon ajan tutustumassa lajiin ennen maksujen maksamista. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan.

Joukkuekohtaiset kausimaksut päätetään kauden aloituspalavereissa ryhmittäin! Kausimaksuun suuruuteen vaikuttaa mm. vanhempien innokkuus varainhankinnan tekemiseen.

Viimeisten parin-kolmen kauden aikana kausimaksut ovat olleet seuraavaa suuruusluokkaa (hinta per koko kausi, antavat suuntaa myös alkavalle kaudelle):

P15 250-360€
P12 180-360€
P10 180-280€
P+T8 100-240€

T14 250-320€
T12 100-240€
T10 0-100€

Eskarisäbä ja sivukylien kerhojen hinnat löytyvät kerhojen omilta sivuilta. Perhesähly on maksuton.

Perusmaksut harrastuksesta ovat omalle joukkueelle maksettava kausimaksu sekä seuralle maksettava jäsenmaksu.

JOUKKUEEN KAUSIMAKSU on omalle joukkueelle maksettava joukkuekohtainen maksu, jolla katetaan joukkueen kausikulut, kuten valmentajakorvaukset, joukkueen yhteiset välinehankinnat (esim. pallot, maalivahdin varusteet, valmentajan välineet), turnausten osallistumismaksut ja bussikuljetukset.

SEURAN JÄSENMAKSU on alkavalla kaudella 70€ per jäsen. Jäsenmaksuilla katetaan seuran yhteiset hallinnolliset kulut, työntekijöiden palkat, pankki-, tilitoimisto- ja myClub-kulut ja niin edelleen. Jäsenmaksu oikeuttaa jäsenalennuksiin sekä lisäksi osallistumaan kaikkiin seuran tapahtumiin.

Mikäli junioripelaaja pelaa useammassa kuin yhdessä joukkueessa, esim. myös ikäistään vanhemmissa, niin riittää, että pelaaja maksaa vain yhden joukkueen kausimaksun. Tämä koskee myös vanhimpia junioreita, jotka haluavat pelata lisäksi aikuisten joukkueissa. Useammassa joukkueessa pelaaminen pitää kuitenkin sopia aina joukkueiden valmentajien ja joukkueenjohtajien kanssa, jotta tuplalaskutuksilta vältytään.

Perhealennus on -50% alennus seuran jäsenmaksusta. Jos samasta perheestä on useampia seuran jäseniä, niin ensimmäisestä harrastajasta maksetaan täysi jäsenmaksu 70€ ja seuraavista alennettu jäsenmaksu 35€ kustakin. Perhealennuksen saamiseksi tulee ottaa yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan, jotta alennus osataan huomioida laskutuksessa: toimisto(a)sbclevi.fi

Kaikki maksut laskutetaan myClub-jäsenpalvelun kautta ja lasku saapuu sähköpostiin sekä näkyy myös myClubissa.

Mikäli pelaaja lopettaa harrastuksen kesken kauden, tulisi siitä ilmoittaa välittömästi oman joukkueen vastuuvalmentajalle, joukkueenjohtajalle ja sähköpostitse toiminnanjohtajalle: toimisto(a)sbclevi.fi

Ellei ilmoitusta harrastuksen lopettamisesta lähetetä seuralle, niin pelaajalle kertyy myClubin kautta aiheettomia laskuja kauden mittaan. Näiden selvittelyyn tuhlaantuu aikaa kaikilta asianosaisilta.

HUOM! Olemme ulkoistaneet myClubin kautta lähetettyjen laskujen maksuvalvonnan kesäkuussa 2019 Visma Financial Solutionsille. Laskujen eräpäivistä kannattaa pitää kiinni, sillä laskut siirtyvät muistutusten jälkeen automaattisesti perintään.

HARRASTUSVÄLINEET, SEURATEKSTIILIT JA SEURATUOTTEET

Tarpeelliset harrastusvälineet junioripelaajalle ovat juomapullo, salibandymaila, sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet ja suojalasit. Myös mailakassi olisi hyvä olla. Suojalasit ovat pakolliset kaikilla alle 18v harrastajilla. Oheisharjoitteluun ulkona varaudutaan ulkoliikuntavarustein.

Seuralla on voimassaoleva nelivuotinen yhteistyösopimus Oxdogin sekä Intersport Levin kanssa, joka kattaa kaudet 2023-2024, 2024-2025, 2025-2026 ja 2026-2027, joten harjoituksissa ja pelireissuilla pyrimme käyttämään pääasiassa Oxdogin tuotteita.

Seuratekstiilien hankinta junioripelaajille on suositeltavaa mutta ei pakollista, sillä harjoituksissa ja peleissä voi pelata myös omalla sinisellä t-paidalla ja shortseilla.

Seuratekstiilien (pelipaidat, shortsit, sukat ja seura-asut) tilaaminen tapahtuu oman joukkueen materiaalivastaavan kautta. Pelinumero valitaan siten, että parillisina vuosina syntyneet junioripelaajat valitsevat parillisen pelinumeron ja parittomina vuosina syntyneet parittoman.

Juniorijoukkueen vanhempainpalaverissa valittu materiaalivastaava hoitaa joukkueen seuratekstiilitilausten käsittelyn.

VARAINHANKINTA JA VANHEMPIEN ROOLIT JOUKKUEIDEN TAUSTALLA

Vanhimmille junioripelaajille (P15 ja T14) sekä myös kaiken ikäisten junioreiden vanhemmille on tarjolla kauden mittaan mahdollisuuksia tehdä varainhankintaa joukkueidensa hyväksi mm. pitämällä kahviota tapahtumissa urheiluhallilla, osallistumalla lumenpudotustalkoisiin ja niin edelleen.

Juniorijoukkueiden toiminta rahoitetaan pääasiassa kausimaksuilla, talkootöillä ja mahdollisuuksien mukaan avustuksilla sekä mainostuloilla. Talkootöitä tekemällä joukkueet voivat tehdä varainhankintaa itselleen ja pienentää siten kausimaksujaan.

Seura nimeää vastuuvalmentajat joukkueisiin. Toivomme vanhempien osallistuvan juniorijoukkueiden toimintaan joko apuvalmentajina, joukkueenjohtajina tai muina toimihenkilöinä. Joukkueen toimintaa ei ole mahdollista pyörittää ilman riittävää määrää toimihenkilöitä joukkueen taustalla.

JÄSENEDUT JA ALENNUKSET

Seuran voimassa olevat jäsenedut ja alennukset: http://www.sbclevi.fi/seura/jasenedut/

SEURAN NIMEÄMÄT VALMENNUSTIIMIT KAUDELLE 2023-2024

P15 Tuomas Similä ja Luuka Tavi
P12 Joni Fredman, Ilkka Paadar ja Anniina Paavilainen
P10 Jarmo Pantsar ja Otso Sirkiä
P+T8 Sofia Broman ja Kerttu Mäkimartti

T14 Pirkko Raittinen, Ilkka Paadar ja Anniina Paavilainen
T12 Jaana Körkkö ja Miska Mäkimartti
T10 Inka Jesiöjärvi ja Mika Virtanen

Yhteystiedot: http://www.sbclevi.fi/yhteystiedot/