Lappi-Cup päätökseen

Lappi-Cupin viimeinen turnaus pelattiin Kittilässä ja Muoniossa. Tuomaroinnin hoiti ammattitaidolla SBC Levin edustusjoukkueen pelaajat. B-D -ikäluokat ottelivat Kittilässä ja nuoremmat Muoniossa. Kittilään oli kokoontunut mahtavat 37 joukuetta, joiden pelipaikkoina olivat Pakatti, Lukio ja tytöt pääsivät maistamaan Levin tunnelmia. Pelaajia oli siis liikkeellä yhteensä n. 400.

Kittilän turnauksessa silmiinpistävintä oli Sodankylän joukkueiden menestys. Kaikkiaan Sodankylään meni viisi mitalisijaa, joista tyttöjen kolme kultaa oli hämmästyttävintä. Otteluissa näkyi taitotason kehitystä jokaisella pelaajalla kauden aikana, ja toivottavasti näistäkin pelaajista saadaan lähetettyä taas maajoukkueeseen vahvistusta.

Lappi-Cupia voitaisiin kehittää vielä esimerkiksi yhdellä lisäturnauksella, jolloin ottelupaikkakunniksi muodostuisivat Sodankylä, Kemijärvi, Kemi, Rovaniemi ja Kittilä/Muonio. Tällöin joka kuukausi pois lukien joulukuu olisi yksi turnaus. Jäämme odottelemaan ensi syksyä ja sen myötä uusia turnauksia.

-V-MJ