XX uusi puulaakimestaruutensa!

Levin kevään 2009 salibandypuulaaki huipentui finaaliturnaukseen, joka oli tasaisin kautta aikojen. Runkosarjan sarjataulukkokin osoittaa, että mitalijoukkueet saivat kukin kahdeksan pistettä. Mitalijoukkueista ainoastaan XX oli saanut kokoon saman joukkueen kuin viime turnauksessa ja se sitten todennäköisesti ratkaisi kullan.

Oloksen lasku paransi peliään joka turnauksessa, mistä osoituksena finaalin viimeisessä ottelussa voitto XX:stä. Finaaliottelun mentyä rankkarikisaan jäätyi Oloksen Laskun pelaajilta kädet ja maalit jäivät tekemättä. Sen sijaan monissa koitoksissa keitetty XX alkuhämmennyksestä selvittyään leipoi kaksi maalia vastustajan verkkoon, ja voitti näin mestaruuden. Pronssiottelussa Levi Ski Resortin joukkue ei antanut mahdollisuuksia Chosenin joukkueelle, vaan yhteistuloksella 16-4 3. palkintosija Resortille.

Naisten pistepörssin voitti maajoukkuepelaaja Henna Ilmola ja miesten puolella Jarmo Pantsar.

Mestari-XX:n kokoonpano: mv Heikki Tiainen, Antti-Matti Autio, Marko Hanhivaara, Pasi Hettula, Markus Humminen, Tuomo Jussila, Jouko Majava, Ville Niemelä, Mikko Nilivaara, Jani Palosaari, Tommi Seppälä, Viljami Vanhakartano, Jarmo Ylipalo, Jouni Evijoki.