Johtokunnan kokousten yhteenvedot

Johtokunnan kokous 4.6.2019

Päätimme viimeisimmässä kokouksessamme alkaa tekemään avoimempaa päätöksentekoa seurassa. Tämä seuran sivuilla kokousten päätöksistä tiedottaminen on osa tätä strategiaa sekä uutta viestintäsuunnitelmaa.

Kauden 2019-2020 ensimmäinen järjestäytymiskokous pidettiin 4.6.2019 ja paikalla oli yhtä vaille koko johtokunnan jäsenistö eli Katri Blomqvist, Inka Jesiöjärvi, Tomi Nikula sekä Teemu Pallari. Juha Autioniemellä oli este. Läsnä oli myös toiminnanjohtaja Tuomas Similä.

Inka Jesiöjärvi valittiin seuran varapuheenjohtajaksi kaudelle 2019-2020.

Pureuduttiin seuran talousarvioon kaudelle 2019-2020. Mitään suuria muutoksia talousarvioon ei tarvinnut tehdä. Talousarvion kohdalla pohdittiin myös mainosmyyntiä sekä varainhankintaa ja päätettiin lisätä tämä toiminnanjohtajan työnkuvaan provikkapalkkauksella.

Päätimme myös vakinaistaa toiminnanjohtajan paikan. Samalla pohdittiin junioripäällikön ja valmennuspäällikön palkkauksia.

Ideoimme myös seuramme alkavaa 20v juhlakautta ja sen toteuttamista:

  • 20 henkilökuvaa seuran aktiivisista/ legendaarista pelaajista/ toimijoista
  • Iso seinäbanneri 20v-logolla johon kerätään kaikkien pelaajien nimmarit
  • Kakkukahvit jonkin turnauksen yhteyteen
  • Ilmpalloja, ämpäreitä?
  • Haaveissa myös seuraseinä sekä seuralle oma pukkari Kittilän urheiluhalliin

Pohdimme myös viestintäsuunnitelman luontia sekä keväällä aloitettua seurastrategia-projektia. Nämä ovat isoja kokonaisuuksia, joihin paneudumme elokuussa johtokunnan teemapäivän merkeissä.

Kävimme keskustelua seurakaupasta ja sen uudelleen elvyttämisestä. Inka ja Katri lupasivat ottaa vastuun seurakaupasta sekä seuran fanituotemyynnistä.

Lopuksi vielä Jaana ja Tuomas kertoili terveisiä 18.5. Rovaniemellä järjestetystä pohjoisen alueen seurapäivistä sekä kevään aikana järjestetyistä Unicef Lapsiystävällinen kunta – kiusaamisen ehkäisy-toimikunnan kokouksista.

Jos sinulla tuli kysyttävää, ideoita tai ajatuksia johtokunnan toiminnasta, tulevasta juhlakaudesta tai seurakaupasta, niin otahan yhteyttä jaana.korkko(a)sbclevi.fi

Terveisin,

PJ Jaana