FACEBOOK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
15 tuntia sitten
Tänään keskiviikkona pelattiin jälleen treenipeli P15 vs naisten edustus ja tällä kertaa saatiin vahvistuksia Seinäjoelta asti! Kiitos vierailusta SPV:n junioreista Nera, Eemil, Viljo ja Akseli! 🙏

Illan ottelussa P15 karkasi jo 7-3 johtoon, mutta sisukas naisten joukkue kiri maali maalilta kiinni ja vei lopulta voiton maalein 7-9! 🔥 Joukkueiden välillä onkin nähty kevätkaudella tilannerikkaita ja tasaisia kamppailuja, jotka palvelevat molempia joukkueita. 👏Image attachment

... Näytä lisääNäytä vähemmän

24 tuntia sitten

Miesten edustuksen vierasottelun maalikooste viime sunnuntailta!

0 CommentsKommentoi Facebookissa

2 päivää sitten
Miesten edustusjoukkue kohtaa kaksiosaisessa välieräottelusarjassa Lapin lohkon runkosarjan voittajan AC Ressut Rovaniemeltä! 🤼

Runkosarjassa Porotokka ei pystynyt kellistämään Ressuja, mutta onko kevään tosipeleissä eri meininki? Se selviää vajaan kahden viikon kuluttua! Laitahan la 6.4. klo 18:00 kotiottelu kalenteriin isolla tussilla jo nyt, sillä silloin meininki on takuulla hurlumhei ja Kittilän urheiluhallilla nähdään sählysirkushuumaa! 🕺

Sunnuntaisen vierasottelun isona mausteena on, että AC Ressut vie pelinsä pelattavaksi legendaariselle Keltakankaan hallille, jossa on parkettialusta ja vajaamittainen kaukalo, joten voitaneen puhua kotiedusta isolla K-kirjaimella. 🤯

Sunnuntain vierasotteluun lähdetään jälleen isolla bussilla, joten varaa paikkasi jo nyt fanibussista ja lähde kannustamaan Porotokka Lapin lohkon finaaleihin! Varaa paikkasi laittamalla viestiä Juha-Pekalle O4O5684264 tai laita yv 🚍🤘

---

Välierissä pelataan kaksi ottelua ja yhteispisteet ratkaisevat jatkoonmenijän. Mikäli pisteet ovat kahden ottelun jälkeen tasan, niin pelataan 15min jatkoerä, jonka jälkeen tarvittaessa viiden laukojan RL-kisa. Ottelut pelataan tehokkaalla peliajalla.

---

4 päivää sitten
MIESTEN EDUSTUS ETENEE VOITOLLA VÄLIERIIN!

RSB-Team - SBC Levi 5-6 (0-3, 1-2, 4-1)

Miesten edustus kaataa RSB-Teamin vierasottelussa maalein 6-5 ja etenee Lapin lohkon välieriin pistein 4-0! 🔥

Kahden erän mittainen vahva jakso sunnuntai-iltana riitti tarvittavan etumatkan rakentamiseen. Vaikka kotijoukkueen konkarit saivat odotetustikin lopulta maalihanat auki 3. erässä, niin Porotokka piti pintansa mv #34 Tuomas Siepin johdolla. Sieppi ansaitsi otteillaan myös joukkueen sisäisen parhaan pelaajan hatun! 👏

🎯 Rantatalo 2+0, Koutaniemi 1+1, Sattanen 0+2

Tänään oli oikea playoff-peli, kuten pitää ollakin tässä vaiheessa kautta. Pelin kaari ei varsinaisesti ollut yllätys. Toinen joukkue ottaa johdon ja toinen hiipii rinnalle ja lopuksi taistellaan. Hieno suoritus joka ukkelilta tänään. Suora jatkopaikka kahdella voitolla, joten ei hullumpaa, tuumi joukkueen valmentaja Petri Palovaara kotimatkalla.

Välierissä SBC Levi kohtaa runkosarjan ykkösen AC Ressut, joka vei kaikki kolme runkosarjan keskinäistä kohtaamista nimiinsä (2-3, 2-3, 0-1), joten ollaan ison mutta myös hienon haasteen äärellä! Välieräottelusarjan runkopäivät ovat la-su 6.-7.4. ja tarkempi aikataulu tiedotetaan mahdollisimman pian.

Nyt nautitaan hetki ja ensi viikolla jatketaan hommia! 🎉

Kiitokset RSB-Teamille ottelusarjasta ja toivottavasti nähdään ensi kaudella! 🤜🤛

Raportti luettavissa seuran nettisivuilla piakkoin.Image attachment

"Tänään oli oikea playoff-peli, kuten pitää ollakin tässä vaiheessa kautta. Pelin kaari ei varsinaisesti ollut yllätys. Toinen joukkue ottaa johdon ja toinen hiipii rinnalle ja lopuksi taistellaan. Hieno suoritus joka ukkelilta tänään. Suora jatkopaikka kahdella voitolla, joten ei hullumpaa", tuumi joukkueen valmentaja Petri Palovaara kotimatkalla.

Raportti luettavissa seuran nettisivuilla piakkoin.