Miesten ja naiset harrasteryhmät 14.09.2015 – 29.05.2016

Miesten ja naisten harrasteryhmien toiminta käynnistyy viikolla 38 (14.09.2015 alkava viikko). Kaikki uudet sekä vanhat harrasteryhmäläiset ovat tervetulleita mukaan vauhdikkaan harrastuksen pariin. Pelivuoroilla voi käydä milloin tahansa muutaman kerran ilmaiseksi tutustumassa lajiin.

Urheiluhallilta löytyy jokunen lainamaila ensimmäisille pelikerroille, mutta oma maila kannattaa hankkia mahdollisimman pian. Muut tarvittavat välineet ovat hyvät sisäpelikengät, juomapullo ja sisäliikuntavaatteet.

Ryhmiin ilmottaudutaan rekisteröitymällä myClub-jäsenpalveluun: klik!

Harjoitusvuorot näkyvät täällä: klik!

Viikonlopun harjoitusvuorot joutuvat väistämään aina urheiluhallin tapahtumien tieltä. Harjoitusvuoromuutoksista tiedotetaan myClub-jäsensivuilla.

Aikuiskerhojen osallistumismaksu on seuran jäsenmaksu, 50€ per jäsen/vuosi.

Perhealennus on -25€ alennus seuran jäsenmaksusta. Jos samasta perheestä on useampia seuran jäseniä, niin ensimmäisestä harrastajasta maksetaan täysi jäsenmaksu 50€ ja seuraavista alennettu jäsenmaksu 25€ kustakin. Perhealennuksen saamiseksi tulee ottaa yhteyttä rahastonhoitajaan, jotta alennus osataan huomioida laskutuksessa: rahastonhoitaja(a)sbclevi.fi

Jäsenedut ja alennukset seuran jäsenille: klik!