Kauden päätöstapahtuma la 6.5. Kittilän urheiluhallilla

| Aiheet: Juniorit, Miehet edustus, Naiset edustus, Naiset II, Seura, Uutiset

Salibandykausi 2022-2023 pakettiin seuramaaottelun myötä ylihuomenna lauantaina – kotijoukkueen maaleilla kerätään rahaa seuran junioritoimintaan!

SBC Levi ja Sodankylän Pallo ottavat mittaa toisistaan seuramaaottelussa la 6.5.2023 Kittilän urheiluhallilla, jossa kaikki ikäluokat pelaavat toisiaan vastaan ja enemmän yhteispisteitä kerännyt seura koppaa haltuunsa muhkean kiertopalkinnon!

Lisäksi tapahtuman upeat yhteistyökumppanit Hullu Poro, Intersport Levi, Levi Suites ja Hyvä Olo lahjoittavat yhteensä 25 euroa JOKAISESTA SBC Levin lauantaina tekemästä seuramaaottelumaalista kittiläläisseuran junioritoimintaan! Verkot tötterölle ja euroja lasten liikuntaharrastukseen!
Vapaa pääsy ja kahvio palvelee koko päivän ajan. Tapahtuma huipentuu palkintojenjakoon, jossa palkitaan seuramaaottelun voittajaseura sekä kauden aikana kunnostautuneita pelaajia, valmentajia ja vapaaehtoisia.

Päivän läpivienti: https://sbclevi.fi/seura/tapahtumat/paattajaiset-2023/

Tervetuloa viihtymään koko perheen voimin hallille ja kannustamaan porotokka voittoon kautta aikain ensimmäisessä SBC Levi vs SoPa -seuramaaottelussa!