Naisten edustukselle tappiollinen sarja-avaus

| Aiheet: Naiset edustus, Raportit, Uutiset

Naisten edustusjoukkue matkasi sarjakauden avausturnaukseen Rovaniemelle sunnuntaina 2.10. Matkalle Leviläisiä lähti jälleen pieni mutta pippurinen 9-päinen rosteri.

Merikoski SBT – SBC Levi 8-0 (2-0, 3-0, 3-0)

Kauden ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui viime kauden sarjavoittaja, oululainen Merikoski SBT. Ottelu lähti käyntiin leviläisten selkeällä puolustuskannalla. Merikoski avasi maalitilin jo ajassa 1:44, ja erätauolle mentiin lukemien ollessa oululaisille 2-0. Toinen erä jatkui samaisissa merkeissä, leviläisten saadessa palloa vain pari kertaa vastustajan maalia kohden. Merikoski sen sijaan onnistui yrityksissään, ja toisen erän jälkeen lukemat olivat jo 5-0 vastustajalle.

Kolmannessa erässä Levi onnistui luomaan enemmän vaarallisia vastahyökkäyksiä ja tilanteita myös vastustajan päätyyn. Merikoski oli tänään kuitenkin auttamatta vahvempi, ja vei ottelun nimiinsä rumin 8-0 lukemin. Leviläisten tilastomerkinnöiksi jäi #8 Sanna Ovaskan ja #18 Maria Pälän istumat kaksiminuuttiset, joiden aiheuttamat alivoimat kuitenkin selvitettiin onnistuneesti.

Levin maalilla #2 Iida Poikela venyi ottelussa pallon eteen 15 kertaa (15/23, 3+6+6), Merikosken maalivahdille taas riitti 8 torjuntaa (8/8, 1+2+5).

SBC Levi – HaHe III 1-8 (0-1, 0-3, 1-4)

Päivän toinen ottelu alkoi selkeästi tasaisemmissa merkeissä. Leviläiset lähtivät otteluun altavastaajana ja ensimmäisestä tappiosta sisuuntuneena. Ensimmäisessä erässä HaHe onnistuukin maalinteossa vain kerran, ja Levillä toimii niin puolustus- kuin maalivahtipelikin. Toisessa erässä HaHe saa pari onnekasta osumaa Leviläisten maaliin, ja toiselle erätauolle lähdetään jo 0-4 lukemissa.

Kolmannen erän alkuun Levin #8 Ovaska iskee joukkueelle päivän avausosuman #8 Pälän syötöstä. Leviläisillä alkaa kuitenkin pitkän päivän päätteeksi jalka painaa, ja vastustajan onnekkaat osumat lannistavat kaikkensa antanutta joukkuetta. Kolmannessa erässä HaHe maalaa vielä 4 kertaa, loppulukemat 1-8.

Levin maalilla #2 Poikelalle hurjat 27/35 torjuntaa (8+8+11), vastustajalle 7/8 (2+1+4)

Seuraavat ottelut

Levin naisten kausi jatkuu lauantaina 5.11. kun Oulun Nallisportissa vastaan asettuu Kainuun Ärjy klo 14:00 ja HaHe II klo 18:30. Seuraa naisten otteluita maksutta uudesta SalibandyTV -palvelusta, tai tulospalvelusta osoitteessa https://salibandy.fi/tulospalvelu/24/9434/10237/2022-2023/otteluohjelma

-AS #35