Miesten edustusjoukkue avaa kautensa kotiotteluilla!

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Miesten edustusjoukkue pelaa kauden ensimmäiset 4-divariottelunsa Kittilän urheiluhallilla la 8.10.2022! Klo 12:00 vastaan asettuu Sodankylän Pallo ja klo 15:00 Dynamo Akatemia Oulusta.

Miesten edustuksen runko on säilynyt hyvin kasassa viime kauden jäljiltä ja lisäksi mukaan on liittynyt yhteensä seitsemän uutta pelimiestä (suluissa maininta viime kauden joukkueesta).

Joukkueen rakentaminen on aloitettu viime keväänä huhti-toukokuussa ja toukokuussa päästiin aloittamaan jo harjoittelu pienryhmässä. Kesätauon jäljiltä on perinteisesti aina omat haasteensa odotella pelaajat takaisin paikkakunnalle ja päästä aloittamaan joukkuetoiminta yhdessä. Alkusyksyn aikana on pystytty kuitenkin harjoittelemaan jo muutama viikko yhdessä, joten siinä mielessä kauden avausottelut ja tasonmittaukset tulevat hyvään kohtaan.

Viime kaudella arkitekemisen taso oli korkeintaan keskitasoa tai huonoa ja 4-divarin sarjapaikka säilyi vasta karsintapelien kautta (sarjasijoitus 8/10). Siihen nähden rima pitää asettaa ylemmäksi, jotta kaudesta ei tule pelkästään selviytymistaistelu. Uuden sarjatason kujeita ja vaatimuksia on opeteltu nyt yhden täyden kauden verran tällä joukkueella, joten senkään vuoksi ei voida tyytyä enää siihen, että tehdään asiat samalla tavalla kuin ennenkin.

Mielenkiintoinen kausi on siis edessä ja varmasti hyvätasoinen sarja viime kauden tapaan!

Pohjois-Suomen 4-divarilohkon 23 sarjataulukko, tilastot ja otteluohjelma: https://salibandy.fi/tulospalvelu/43/9477/10359/2022-2023/sarjataulukko

Joukkueen kokoonpano kaudella 2022-2023

Hyökkääjät

10 NIKULA Riku (välivuosi)
14 TUHKANEN Teemu
18 KOUTANIEMI Juha-Pekka “A”
19 AUTIONIEMI Matti “A”
23 SAASTAMOINEN Lasse
25 WESSLIN Juho
28 PUMPANEN Perttu (välivuosi)
37 RANTATALO Eetu
42 IHALAINEN Juha
77 MÄKIMARTTI Kaapo
91 NIEMELÄ Ville

Puolustajat

11 HEISKANEN Mikko
21 MOLKOJÄRVI Hannu “C”
22 SATTANEN Jaakko
29 HEIKKILÄ Samuli
59 HÄMÄLÄINEN Veeti (ei seuraa)
61 MIKKOLA Jesse
96 JYLHÄ Roni
97 TOPPINEN Paavo (Konnat V)

Maalivahdit

6 RAUHALA Joni (välivuosi)
34 SIEPPI Tuomas
40 HUOTARI Juho (ei seuraa)
63 LINTULAHTI Harri

Valmennus

SIMILÄ Tuomas

Joukkueenjohtaja

KOUTANIEMI Juha-Pekka

Kiitokset vielä viime kaudesta joukkueen jo jättäneille taistelutovereillemme, eli Janne Rantala, Jari-Pekka Sigvart, Mikko Hast, Tomi Röppänen, Nils Juhan Juuso, Santeri Puumalainen, Ville Kultima ja Eemil Ahola.

Nähdään hallilla!