Miesten edustusjoukkue kohti kautta 2021-2022

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Miesten edustusjoukkue kokoontui toista kertaa tällä kaudella harjoitusleirin merkeissä viime lauantaina 31.8. Kittilän urheiluhallilla. Kauden ensimmäisen harjoitusleirin joukkue piti jo la 19.6.

Leirin ohjelmassa oli yhteisen ruokailun lisäksi joukkueen sääntöjen ja arvojen laatiminen, talousarvion läpikäynti sekä kaksi harjoituspeliä Ylläksen Nousua (5. div) vastaan. Tasaiset koitokset kääntyivät tällä kertaa porotokan eduksi maalein 4-1 ja 6-2. Illan päätteeksi miteltiin vielä 6-ottelu parikilpailuna.

Monenlaisten vaikeuksien sävyttämän viime kauden jälkeen (mm. koronapandemia, urheiluhallin sulkeutuminen useamman kuukauden ajaksi väistötilaratkaisujen vuoksi) joukkueen kokoaminen oli työläs ja haastava prosessi. Viime lauantaina joukkueen kokoonpanossa nähtiinkin peräti kahdeksan uutta kenttäpelaajaa. Lisäksi kolme muuta uutta kenttäpelaajaa ja kaksi uutta maalivahtia olivat tällä kertaa estyneitä osallistumaan leiripäivään.

Miesten edustusjoukkue lähtee alkavaan 4. divarikauteen seuraavanlaisella kokoonpanolla (suluissa viime kauden seura jos muu kuin SBC Levi):

9 Juuso Nils Juhan
11 Heiskanen Mikko (välivuosi)
14 Tuhkanen Teemu (välivuosi)
16 Hast Mikko (välivuosi)
18 Koutaniemi Juha-Pekka
19 Autioniemi Matti
20 Herraniemi Roni (B-juniori)
21 Molkojärvi Hannu
22 Juutilainen Henri (välivuosi)
23 Saastamoinen Lasse (KaPa-90)
29 Heikkilä Samuli (välivuosi)
37 Rantatalo Eetu
42 Ihalainen Juha
43 Wäli Pyry
55 Rantala Janne (ei seuraa)
61 Mikkola Jesse (Rödsön Veikot)
66 Similä Tuomas (välivuosi)
77 Mäkimartti Kaapo (C-juniori)
83 Pantsar Jarmo
91 Niemelä Ville

2 Kultima Ville MV (välivuosi)
34 Sieppi Tuomas MV
35 Eemil Ahola MV (ei seuraa)
63 Lintulahti Harri MV

Joukkueen nuorin pelaaja on 14-vuotias, vanhin pelaaja 39-vuotias, pisin pelaaja 191cm ja pelikokemusta joukkueesta löytyy lähes kaikilta sarjatasoilta 1. divariin asti. Joukkueen pelaajavalmentajina alkavalla kaudella toimii Teemu Tuhkanen, Hannu Molkojärvi sekä Tuomas Similä.

Miesten edustusjoukkuetta kaudella 2021-2022 tukevat Agnico Eagle, Intersport Levi, Oxdog, Aslakin Liike, Bar Alakerta, Kittilän Autopeltikorjaamo ja Maalaamo, Kittilälehti, Kittilän Tilipalvelu, K-supermarket Kittilä, LeviMarket, Neste Kittilä ja Toimistotekniikka.

Ensimmäisen kerran miesten edustusjoukkue nähdään tositoimissa la 11.9 Rovaniemellä Suomen Cupin 2. kierroksen peleissä. Kittilän urheiluhallilla joukkue nähdään puolestaan ensimmäisen kerran la 16.10, jolloin vieraita saapuu Sodankylästä sekä Torniosta. Nähdään hallilla!

Kuva: Miika Sirkiä/Kittilälehti