Naisten edustukselle tasapeli ja tappio Torniosta

| Aiheet: Naiset edustus, Raportit

Lauantaina 17.10. naisten edustusjoukkue matkasi kauden toiseen turnaukseensa Tornion Putaanhallille.

HaHe – SBC Levi 2-2 (1-1, 0-0, 1-1)

Päivän ensimmäiseen koitokseen vastaan asettui jo viime kausilla tutuksi tullut, jälleen sarjan kärkipaikkaa pitelevä Haukiputaan Heitto. Vastus tiedettiin kovaksi, joten Leviläiset lähtivät kohtaamiseen hyvin valmistautuneina.

Ensimmäinen erä alkaakin tasaisella väännöllä, ja tilanteita syntyy molempiin päihin. Ajassa 10:51 HaHe pääsee iskemään ottelun avausmaalin Levin #2 Iida Poikelan selän taakse. Hetkeä myöhemmin Levi kuitenkin tasoittaa tilanteen siirretyn rangaistuksen aikana, tekijänä #23 Leena Tölli #6 Krista Ahon syötöstä.

Toisessa erässä peli jatkuu jälleen tasaisena, HaHen kuitenkin päästessä koettelemaan niin Levipuolustusta, kuin huikean ottelun torjunutta #2 Poikelaakin. Erän ainoaksi tilastomerkinnäksi #20 Heidi Hämäläisen kahden minuutin jäähy, joka ei HaHelaisille tuottanut tulosta.

Kolmannessa erässä, ajassa 35:13 Levin #4 Henna Kuru ottaa 2-minuuttisen, ja HaHe pääsee kuittaamaan itselleen 2-1 johtoaseman. Ajassa 39:58 Levi käyttää aikalisänsä, ja hetkeä myöhemmin ajassa 43:16 #6 Aho iskee taululle 2-2 tasoituksen #56 Tuuli Korhosen syötöstä. HaHe käyttää vielä aikalisänsä, mutta ei onnistu murtamaan Levipuolustusta ja maalia järkkymättömästi vartioinutta #2 Poikelaa. Loppulukemat 2-2.

Torjunnat HaHe 21 (8+6+7), ja #2 Poikela 32 (7+11+14)

SBC Levi – Team Sastis 3-5 (1-2, 0-2, 2-1)

Päivän toinen vastustaja pääsi yllättämään Leviläiset heti pelin alkuun. Kovalla paineella päälle tullut Team Sastis iski avausmaalin jo ajassa 00:39, ja 0-2 lukemat vain paria minuuttia myöhemmin. Erän loppupuolella Levin #4 Kuru pääsee kuitenkin kaventamaan lukemiksi 1-2 #56 Korhosen syötöstä.

Ajassa 16:46 Levin #15 Vilma Vastamäki passitetaan istumaan kaksiminuuttista, mutta alivoimasta vielä selvitään. Paineen alta lähteminen on Leviläisille vaikeaa, eikä tilanteita vastustajan maalille saada juuri aikaiseksi. Ajassa 21:54 Sastis iskee 1-3 osuman, ja erän loppuun karkaa vielä 1-4 johtoon.

Kolmatta erää on ehditty pelata vain 20 sekuntia, kun Sastis jyrää jälleen päälle ja laukoo jo viidennen osumansa. Ajassa 32:06 Levi pääsee kuitenkin kaventamaan lukemiksi 2-5, tekijänä #6 Aho #23 Töllin syötöstä. Levin viimeisen erän ryhtiliike tuottaa sinipaidoille vielä 3-5 kavennuksen, kun #17 Iida-Maria Kilpeläinen lyö pallon verkkoon #11 Reetta Hannulan syötöstä. Loppulukemiksi Sastikselle 3-5.

Maalivahtien torjunnat #42 Kaaretkoski 21 (8+6+7), Team Sastis 15 (6+4+5)

”Paineen alta lähteminen oli vaikeaa, eikä oikein saatu pelistä kunnolla kiinni missään vaiheessa. Meiltä myös hylättiin kaksi maalia lyhyen ajan sisään, eli mahdollisuudet olisi ollut myös voittoon. Peli oli hyvä oppimistilanne, ja nyt taas tietää mitä pitää kehittää seuraavaa turnausta ajatellen.” summaa joukkueen puolustaja #64 Riikka Kautto

Päivän tehoilijat: #6 Krista Aho 2+1, #23 Leena Tölli 1+1, #56 Tuuli Korhonen 0+2

Seuraavat ottelut

Naisten edustusjoukkueen pelit jatkuvat lauantaina 31.10. Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä. Vastaan asettuvat oululaiset Merikoski SBT klo 12:30 ja SSRA IV klo 17:00.

-AS #35