Miesten edustusjoukkueen kausi alkoi kahdella tappiolla

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkue aloitti 4. divarikautensa su 27.9.2020 Torniossa. Sarjakausi on samalla joukkueen historian 20. Salibandyliiton alaisissa kilpasarjoissa.

Kausi on käynnistynyt poikkeuksellisen haastavissa olosuhteissa, sillä kittiläläinen päiväkoti vei yllättäen joukkueen harjoitustilat eli Kittilän urheiluhallin käyttöönsä elokuun alussa.

Tämän varsin nerokkaan, paikallista urheiluseuratoimintaa upeasti tukevan ratkaisun myötä edustusjoukkue harjoittelee tällä hetkellä pienessä Sirkan koulun salissa. Tilanteesta kärsii yhtälailla myös seuran naisten edustusjoukkue sekä kaikki juniorijoukkueet. Tällä hetkellä emme valitettavasti edes tiedä koska urheiluhallille pääsee takaisin.

SBC Levi – SB Hurricane 2-3 (0-0, 2-2, 0-1)

Kauden ensimmäisessä ottelussa kohdattiin oululainen SB Hurricane. Kentällä nähtiin tasainen vääntö ihan viimeisille minuuteille asti, jonka vastustaja vei lopulta nimiinsä maalin erolla. SBC Levin maalin suulla #63 Harri Lintulahti pelasi yhden parhaista otteluistansa ja antoi joukkueelle mahdollisuuden voittoon, mutta sitä tilaisuutta ei tällä kertaa pystytty käyttämään.

Sarjakauden avausmaalin iski #28 Perttu Pumpanen #25 Juho Wesslinin syötöstä. #63 Lintulahdelle maalilla 22 torjuntaa.

Dynamo Akatemia – SBC Levi 5-3 (3-2, 0-0, 2-1)

Päivän toinen matsi päättyi kahden maalin tappioon. 3. erän alkuhetkillä oltiin vielä tasatilanteessa 3-3, mutta lopulta vastustaja käytti omat maalipaikkansa tehokkaammin.

#19 Matti Autioniemelle tehot 1+1 ja maalin suulla #35 Tuomas Siepille 14 torjuntaa.

”Paljon pystytään parantamaan jos jengi jaksaa treenata ja löydetään yhtenäisyyttä uuteen joukkueeseen vaikeista olosuhteista huolimatta. Hankalat lähtokohdat huomioiden ok aloitus kaudelle”, kommentoi valmentaja Petri Palovaara.

Joukkue valitsi keskuudestaan päivän parhaaksi pelaajaksi kapteeni #7 Teemu Pallarin.

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat la 10.10.2020 Sodankylässä, jossa vastaan asettuu klo 12:00 SoPa ja klo 14:00 SBT Tornio.