Naisten kakkosjoukkueelle täydet 4 pistettä Sodankylästä!

| Aiheet: Naiset II, Raportit

Naisten kakkosjoukkue matkusti lauantaina 1.2.2020 Sodankylään, jossa vastaan asettui ensin Sodankylän oma joukkue SoPa. Toisessa ottelussa miteltiin Santa’s Unitedin II -naisia vastaan. Tällä kertaa joukkueen vahvuudet pääsivät esille rennon, mutta sisukkaan tunnelman myötä ja kotiin lähdettiinkin voitokkaissa tunnelmissa neljän pisteen kera.

SBC Levi II – SoPa 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

Levin maalissa toimi hienosti turnauksessa nollapelin pelannut #15 Janina Jatkola. Ottelu eteni Levin hyväksi tasaisesti tahdilla maali per erä ja päättyikin lopulta lukemiin 3-0. Ensimmäinen maali syntyi #27 Maria Haavikon syötöstä ja #3 Eeva-Maria Tornbergin vedosta reilun 5 minuutin kohdalla. Toisen ja kolmannen erän lukemat 2-0 (#21 Marjo Luokkanen, syöttäjänä #7 Tiina Pasma) ja 3-0 (#18 Katriina Valta, syöttäjänä #21 Marjo Luokkanen) tehtiin arvokkailla ylivoimaminuuteilla. Levin naisten peli oli ensiminuuteista lähtien varmaa omaa peliä ja pallonhallintaa. Joukkueen hyvä fiilis selvästi tuntui ja näkyi kentällä.

Santa’s United II – SBC Levi II 0-3 (0-0, 0-3, 0-0)

Aiemmat tiukat tasapeliin päättyneet kamppailut Santa’s Unitedin II -naisia vastaan saivat naarasporotokan himoamaan voittoa tällä kertaa entistä sisukkaammin. Toisen erän alkupuolella syntyi Levin komea avausmaali #7 Tiina Pasman läpiajosta, jonka jälkeen tasan kahden minuutin päästä #3 Eeva-Marian syöttämänä #5 Kaisa Huhta vei Levin 2-0 johtoasemaan. #20 Sofia Luukkonen viimeisteli #19 Elina Vähätuvan syötöstä mainion toisen erän ylivoimamaalilla ajassa 28:30. Loppulukemat 3-0 komeilivat jälleen taululla.

Maalivahti #15 Jatkolalle kertyi turnauksessa yhteensä 21 torjuntaa.

Seuraavat ottelut

Seuraavan kerran SBC Levin II -naiset pelaavat Torniossa 1.3.2020, jolloin vastaan asettuvat HaHe II ja SBT Martti. Vaikka karsintapaikka 2. divariin onkin jo varmistunut, on Torniossa varmasti luvassa kovaa ja hikistä kamppailua!

Sarjataulukot ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-pohjois-suomi-lohko-07/5976

-VK #22