Miesten edustukselle kaksi voittoa kotipeleistä!

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkue otti kaksi tärkeää kotivoittoa la 25.1.2020 Kittilän urheiluhallilla ja jatkaa sarjassa toisena.

SBC Levi – Santa’s United III 4-2 (1-0, 1-1, 2-1)

Joukkueet kohtasivat toistamiseen viikon sisään ja ero näiden otteluiden välillä oli kuin yöllä ja päivällä. Edellisviikonlopun runsasmaalinen hurlumhei vaihtui huomattavasti tarkempaan puolustuspelaamiseen molempien joukkueiden osalta. Avausmaali nähtiin kuitenkin heti ensimmäisessä vaihdossa ajassa 00:25 #18 Juha-Pekka Koutaniemen toimesta, syöttäjänä #37 Eetu Rantatalo.

Ottelun voittomaaliksi jääneen 3-1-osuman laukoi ylivoimalla #19 Matti Autioniemi ja loppulukemat 4-2 #10 Riku Nikula viimeisteli tyhjään maaliin. Tasainen ottelu, jonka kotijoukkue sai käännettyä edukseen 3. erässä.

SBC Levin maalin suulla #32 Kristian Karhulalle 12 torjuntaa.

SBC Levi – KäKi 6-5 (1-0, 3-3, 2-2)

Enontekiön ylpeys kohdattin toistamiseen tälle kaudelle ja melkoinen vuoristoratahan ottelusta tulikin, joka ei varmasti jättänyt katsomossa ketään kylmäksi. Kotijoukkue siirtyi 2. erän alkuhetkillä 2-0 johtoon #43 Pyry Wälin kauden 7. osumalla, mutta vain kymmenisen minuuttia myöhemmin KäKi oli noussut sillasta ja siirtyi puolestaan 2-3 johtoon. Samassa ajassa 27:03 käytti aikalisänsä riviensä järjestämiseen.

SBC Levi nousi kuitenkin rinnalle ja ohi vielä 2. erän loppuhetkillä #83 Jarmo Pantsarin ja Jupe Koutaniemen osumilla. 3. erässä SBC Levi karkasi jo 6-3 johtoon #21 Hannu Molkojärven täysosumalla, mutta KäKi pääsi kaunistelemaan loppulukemia vielä viimeisellä minuutilla.

#63 Harri Lintulahdelle 16 torjuntaa ja #43 Pyry Wälille tehot 2+1.

Joukkue palkitsi keskuudestaan päivän parhaana pelaajana #18 Juha-Pekka Koutaniemen, joka vankisti asemaansa sisäisen pistepörssin kärjessä tehoin 2+1.

”Ei päästy ihan omalle tasollemme päivän peleissä. Ajoittain peli kulki mallikkaasti, mutta kokonaisuudessaan meidän pallollinen peli jätti paljon parantamisen varaa. Positiivista kuitenkin, että joukkueen rutiini ja taistelutahto on sillä tasolla, että pystyttiin ottamaan tärkeät neljä pistettä vaikeista peleistä”, kommentoi joukkueen apuvalmentaja Jaakko Sattanen.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/5940

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat la 15.2 Oulun Nallisportissa klo 16:00 vs SB Hurricane II ja klo 18:00 vs SBT IV!

Artikkelikuva: Miika Sirkiä / Kittilälehti