Miesten edustusjoukkueen voittoputkelle jatkoa Torniossa!

| Aiheet: Miehet edustus, Raportit

Miesten edustusjoukkueen kauden viides ja kuudes ottelu toivat kaksi arvokasta voittoa Torniossa la 9.11.2019 pelatuista 5. divarin sarjapeleistä. Joukkue porhaltaa nyt neljän ottelun voittoputkessa.

SBT Suola II – SBC Levi 1-2 (0-0, 0-1, 1-1)

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui uusi tuttavuus, SBT Suola II Oulunsalosta. Vähämaalisessa ottelussa molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat erinomaisesti. #43 Pyry Wäli laukoi 2. erässä ajassa 21:49 ottelun avausmaalin #18 Juha-Pekka Koutaniemen hienosta poikittaissyötöstä.

Voittomaaliksi jääneen 2-0-osuman pyssytti ylivoimalla #25 Juho Wesslin, jonka vihainen viivakantti upposi alanurkkaan 3. erän alkuhetkillä.

Kauden parhaan ottelunsa maalin suulla pelanneen #63 Harri Lintulahden (19 torjuntaa) nollapeli rikkoontui vain kuusi sekuntia ennen loppusummeria oulunsalolaisten onnistuttua lähivaparista.

SBC Levi – AC Susikädet 6-0 (1-0, 4-0, 1-0)

Sarjan kärkiottelussa klo 16:00 kohdattiin niinikään uusi tuttavuus, AC Susikädet Iistä. Tappiottomalla pelillä sarjaa johtanut iiläisjoukkue joutui kuitenkin tällä kertaa porotokan tallomaksi.

Tärkeän avausmaalin iski edellisottelun tapaan #43 Pyry Wäli, joka kulmavaparikuvion seuraksena pääsi laukomaan pelivälineen etunurkasta sisään ajassa 07:44.

Tolppien välissä loisto-otteita jatkanut #32 Kristian Karhula tyrmäsi kerta toisensa jälkeen Susikäsien maalintekoyritykset ja turhautuneen vastustajajoukkueen hermokontrolli alkoi pettää pahemman kerran. Jäähysuman seurauksena kittiläläiset onnistuivat 2. erässä kolmeen otteeseen ylivoimalla ja ottelun loppulukemat 6-0 naulasi #10 Riku Nikula alivoimalla.

Maalilla #32 Kristian Karhulalle uran neljäs ja varmasti maukkain nollapeli 19 torjunnalla.

Vaikka loukkaantumiset ovatkin hieman sekoittaneet pakkaa, niin yhtenäisesti esiintynyt ja taistellut porotokka pelasi ehjät kaksi ottelua. Osa pelaajista joutui oudommille pelipaikoille, mutta se näkyi kentällä ainoastaan hetkittäin pieninä sekaannuksina.

Puolustus- ja maalivahtipeli saivat molemmat isot sulat hattuunsa, sillä vain yksi päästetty maali kahteen otteluun on loistava suoritus, etenkin kun molemmat vastustajajoukkueet antoivat tasokkaan vastuksen.

Päivän parhaana pelaajana joukkue palkitsi keskuudestaan hyökkääjä #43 Pyry Wälin, jonka päivän tehot olivat 2+2.

”Ensimmäisessä pelissä oli jostain syystä pientä alkujännitystä ilmassa. Viimeistely oli huolimatonta, mutta toisaalta olihan siellä myös kolme ylärimaa. Meidän pallollinen peli jätti paljon parannettavaa, vaikka voitto saatiinkin taisteltua. Toisessa pelissä nähtiin meiltä sitten kauden paras esitys. Vastustajan pelihuumori katosi ja alkoivat rikkoa paljon. Meidän erikoistilannepelaaminen oli hyvällä tasolla ja onnistuttiin ylivoimalla sekä alivoimalla. Maalivahti- ja peittopeli tänään 10+”, kommentoi joukkueen apuvalmentaja Jaakko Sattanen.

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/5940

Seuraavat ottelut

Miesten edustusjoukkue nähdään seuraavan kerran kaukalossa su 8.12.2019, jolloin joukkue matkustaa jälleen Tornioon! Vastaan asettuu klo 12:00 OPUS ja lohkon kärkiottelussa klo 14:00 SBT IV.

-TS #66