Miesten edustus jatkoon Suomen Cupissa!

| Aiheet: Miehet edustus, Uutiset

Miesten edustusjoukkue eteni Suomen Cupin 2. kierrokselle kahden voiton myötä lauantaina 31.8.2019.

Torniossa pelatuissa Suomen Cupin 1. kierroksen peleissä joukkue voitti 3. divaria pelaavan oululaisen OFBC:n maalein 4-3, hävisi 3. divaria pelaavalle lumijokiselle SS Kanuunalle 2-12 ja voitti ratkaisevassa ottelussa kotijoukkue SBT Tornion lukemin 6-2.

Päivän pistekuningas oli #37 Eetu Rantatalo (3+3) samettisilla käsillään. Tuore kapteeni #7 Teemu Pallari valitsi joukkueen sisältä päivän parhaaksi ensimmäiset pelit Levin väreissä pelanneen #12 Kari Lehdon, joka pelasi virheettömän kaunista peliä puolustuspäässä.

”Kaksi kertaa hyvä valmistautuminen, kurinalainen puolustus ja siitä seurasi hyvää hyökkäyspeliä sekä kaksi tärkeää voittoa. Yhteen peliin huono valmistautuminen, heikkoa puolustamista ja siitä seurasi huonompi peli. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvät pelit ja tässä vaiheessa kautta suhtkoht ehjä suoritus”, kommentoi valmentaja Petri Palovaara.

Tilastot ja tulospalvelu: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-suomen-cup-pohjoinen-1-kierros-lohko-b/5658

Suomen Cupin pelit jatkuvat Kempeleessä sunnuntaina 15.9.2019, jolloin vastaan asettuu 2. divarijoukkueet SBT Suola ja SSRA sekä 4. divaria pelaava VULPN!