N2 pisteputkessa

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

N2 kävi pelireissulla menneenä viikonloppuna Oulun Nallisportissa. Rovaniemeläisiä olivat vastassa SBT Martti ja OLS. Mukaan naisille tarttui kolme pistettä, tasuri Martin kanssa ja voitto OLS:sta. SBC Levi oli liikenteessä tasan kahden kentällisen voimin.

Edellinen peli Marttia vastaan päättyi myös tasatilanteeseen lukemin 3-3. Pelit tätä joukkuetta vastaan ovat usein olleet tasaista vääntämistä. Tällä kertaa ottelun ensimmäinen erä oli tuomarien linjan rajojen hakemista ja jäähyilyä vuoroin ja toisin. Toisessa erässä lyhyen ajan sisällä N2 pääsi kahden maalin etumatkalle, kun Julia Piipponen #23 ja Tiina Pekkala #17 onnistuivat maalinteossa. Syöttöpisteet menivät Riikka Nätille #16 ja Essi Kosuselle #11. Kohta kuitenkin Martti kavensi N2:n kärsiessä rangaistusta ja toisen maalinsa Martti teki rangaistuslaukaustilanteesta. Kolmas erä jatkettiin tasaista taistelua ja paikkoja johtoaseman takaisin saamiseen oli rovaniemeläisille tarjolla useita. Peli päättyi kuitenkin tasan. SBC Levin maalilla Elisa Alakärppä #42 torjui laukauksia 7 kertaa.

OLS:aa vastaan on pelattu kerran aiemmin tällä kaudella. Joukkue koostuu A-junioreista, mutta heitä oli tällä kertaa tuuraamassa C-ikäisistä pelaajista koostuva joukko. N2 kohtasi kentällä ketteriä ja taitavia nuoria pelaajia, joiden kanssa oli mukava pelata salibandya – ei sählyä.

Ensimmäinen erä oli tasainen. N2:n Essi Kosunen #11 onnistui nostamaan pallon OLS:n maalivahdin selän taakse pari minuuttia ottelun alkamisen jälkeen. Toisessa erässä myös OLS pääsi maalin makuun kun he tulivat tasoihin. Rovaniemeläiset kuitenkin ottivat etumatkan takaisin kun Essi Kosunen teki toisen maalinsa ja syötti Tiina Pekkalan #17 maalin. Kolmannessa erässä joukkue pyrki pitämään saman meiningin päällä ja kahden maalin etumatkaan ei haluttu tuudittautua. Maaleja ei kumpikaan joukkue onnistunut tekemään enempää, mutta SBC Levi sortui jäähyilemään 3 kertaa. Rovaniemeläisten alivoima toimi kuitenkin paremmin kuin hyvin ja harva veto päätyi kunnolla vastustajalta maalille Elisa Alakärpälle #42 asti. Koko pelin ajalta molempien joukkueiden maalivahdeille kertyi 12 torjuntaa.

Kauden viimeiset pelit pelataan myös Oulussa päin, kun 23.3. Zemppi Areenalla SBC Leviä vastassa ovat OFBC klo 15 ja OLS klo 18.