M2:lle kauden viides kotivoitto sekä ensimmäinen kotitappio

| Aiheet: Miehet II, Raportit

Miesten kakkosjoukkue pelasi sunnuntaina 24.2.2019 sarjakauden kolmannen ja samalla viimeisen kotiturnauksensa Kittilän urheiluhallilla.

Sairastelut ja loukkaantumiset olivat karsineet ennen pelejä 2/3 joukkueen maalivahdeista sekä kentällisen verran pelaajia pois rosterista, mutta jalkeille saatiin silti iskukykyinen nippu tälläkin kertaa.

KäKi – SBC Levi II 2-4 (1-2, 1-1, 0-1)

Kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen päättyi kolmatta kertaa porotokan voittoon, tällä kertaa maalein 4-2. SBC Levi asettui heti ensimmäisessä vaihdossa kuskin paikalle, eikä luopunut johtoasemastaan enää koko ottelun aikana. #42 Juha Ihalaiselle tehot 2+0 ja maalin suulla #63 Harri Lintulahti koppasi 13 torjuntaa.

Maalikooste KäKi – SBC Levi II: https://www.youtube.com/watch?v=Q9Qjwrj-8Wc

SBC Levi II – Rokokoo 1-5 (0-2, 1-0, 0-3)

Kärkijoukkue-Rokokoota vastaan kotijoukkue sortui muutamiin henkilökohtaisiin virheisiin, joista vastustaja pääsi rankaisemaan armottomasti. 3. erään lähdettiin vielä kutkuttavassa 1-2 tilanteessa, mutta tasoitusosuma jäi tekemättä ja sen sijaan Rokokoo pääsi kaunistelemaan lukemia vielä kolmeen otteeseen.

Porotokka pääsi kokeilemaan ylivoimapelinsä toimivuuttakin kolmeen otteeseen ottelussa, mutta maalisarakkeeseen jäi siitä huolimatta tällä kertaa vain ykkönen. Kotijoukkueen ainokaisesta vastasi 2. erässä #61 Jesse Mikkola, jolle osuma oli kauden kahdeksas. Maalin suulla #63 Harri Lintulahdelle 15 torjuntaa.

Maalikooste SBC Levi II – Rokokoo: https://www.youtube.com/watch?v=tOY6S_FLtl0

Kotijoukkueen sisäisen parhaan pelaajan palkintohatun ansaitsi tällä kertaa #42 Juha Ihalainen, joka pelasi kauden parhaat pelinsä maalaten kahteen otteeseen. Muita pistenikkareita olivat #61 Jesse Mikkola (1+1) sekä #21 kapteeni Hannu Molkojärvi (0+2). Ilahduttavaa oli myös, että Kittilän urheiluhallille oli löytänyt tiensä jälleen runsas yleisömäärä, joten lämmin kiitos koko joukkueen puolesta kannustusjoukoille!

Päivän tulokset tiesivät sitä, että SBC Levi II menetti myös teoreettiset mahdollisuutensa lohkon kakkossijaan eli nousukarsijan paikkaan. Heikohkon viime kauden jälkeen joukkueen peli-ilme on saatu kovalla työllä uudistettua kuitenkin täysin. Joukkueen sisällä on nyt mukavasti tekemisen meininkiä samalla kun katseita aletaan pikkuhiljaa suunnata jo kauteen 2019-2020 taustoja rakentaen.

”Ensimmäinen vaihto määritteli KäKi-pelille katsojaystävällisen vauhdin ja pelin tason. Molemmat joukkueet pelasivat vauhdikasta, taitavaa ja fyysistä salibandya. Ansaittu kotivoitto. Sarjakärki Rokokoo puolusti nöyrästi ja uhrautuvasti koko joukkueella ja viimeisteli saamistaan paikoista varmasti. Kotijoukkueen ajoittaisesta pallonhallinnasta ja hyvästä pelistä huolimatta sarjakärki osoitti varmuutensa molemmissa päissä kenttää ja korjasi voiton. Viikonlopusta jäi kuitenkin kokonaisuutena hyvä maku, kuten kauden kaikista muistakin kotipeleistämme. Joukkue esitti kauden mittaan yleisölle kotikentällään täydellä sydämellä viihdyttävää, vauhdikasta ja tasokasta salibandya saldonaan viisi voittoa kuudesta kotipelistä”, summasi joukkueen valmentaja Petri Palovaara.

Miesten kakkosjoukkue päättää kuluvan 5. divarikautensa la 23.3.2019 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä. Tuolloin vastaan asettuu klo 11:00 Santa’s United III ja klo 14:00 SBT Tornio!

Sarjataulukko ja tilastot: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/3616

-TS #66


Ylärivi vasemmalta: Ville Niemelä, Joni Niemelä, Juha Ihalainen, Olli Yli-Suvanto, Teemu Pallari, Jesse Mikkola, Aleksi Lehtonen, Samuli Heikkilä, Miro Mustonen, Tomi Nikula, valmentaja Petri Palovaara
Alarivi vasemmalta: Roni Jylhä, Pyry Wäli, Tuomas Uusi-Illikainen, mv Miro Uusitalo, mv Tuomas Similä, mv Harri Lintulahti, kapteeni Hannu Molkojärvi, Jaakko Sattanen
Kuvasta puuttuu: mv Joni Rauhala, Eetu Rantatalo, Arttu Latvala, Jarmo Pantsar, Tomi Jauhojärvi, Rami Autio