Junioreille onnistumisia Rovaniemen Lappi-Cup-turnauksessa!

| Aiheet: Juniorit, Uutiset

Lauantaina 1.12.2018 pelatussa Rovaniemen Lappi-Cup-turnauksessa nähtiin hienoja otteita kaikilta neljältä mukana olleelta seuran juniorijoukkueelta!

Kauden avausturnauksessa Kittilässä kaikki pelinsä B-poikien sarjassa hävinnyt B/C-poikien joukkue sai pelinsä kulkemaan valmentajiensa Petri Palovaaran ja Juho Wesslinin ohjeilla ja Rovaniemen turnauksesta saaliina oli neljä voittoa, yksi tappio ja sen myötä komeasti turnauksen kakkossija!

D-pojat jatkoivat Rovaniemellä siitä mihin Kittilän voitokkaassa avausturnauksessa jäivät; Tuomas Similän ja Teemu Pallarin valmentamalle joukkueelle neljä voittoa, yksi tappio ja Rovaniemen turnauksen finaalissa hurja 9-0-tyrmäysvoitto!

E-poikien joukkue ei hävinnyt kauden avausturnauksessa Kittilässä otteluakaan, eikä tappiosarakkeeseen tullut merkintöjä vielä tänäänkään Rovaniemellä. Kolme voittoa ja kolme tasapeliä riitti Juho Wesslinin ja Rami Aution suojateille tällä kertaa turnauksen kakkossijaan!

Kauden avausturnauksessa Kittilässä voitoitta jäänyt D-tyttöjen joukkue on tehnyt kovasti töitä harjoituksissa valmentajansa Leena Töllin johdolla ja Rovaniemellä joukkue nappasi hienosti kauden avausvoittonsa! Kotiintuomisina tärkeä avausvoitto, tasapeli sekä neljä tappiota ja turnauksen kolmas sija.

Hyvä meidän juniorit, valmentajat sekä taustajoukot! Ja kiitokset Liikenne-Pasmalle turvallisesta matkasta jälleen kerran.