Naisten edustus avaa kautensa Torniossa la 22.9

| Aiheet: Ennakot, Naiset edustus, Uutiset

Naisten edustusjoukkueen kausi pyörähtää käyntiin tulevana lauantaina 22.9.2018 Torniossa Putaanhallilla!

Tämän kauden naisten 2. divisioonan pohjoislohko pelataan 10 joukkueen kesken. Uusina joukkueina sarjaan ovat nousseet Sastamolo Kings Kemistä ja Santa’s United II Rovaniemeltä. Uudet joukkueet päästäänkin kohtaamaan heti kauden avauksessa. Joukkueista ei juurikaan ennakkotietoja ole, mutta mikäli viime kauden kuviot pitävät paikkaansa, niin Sastamolo Kingsillä on nuori ja taitava joukkue. Santasin riveistä löytyy puolestaan niin nuoruuden intoa kuin kokemustakin.

Naarasporotokka on kesän mittaan saanut koottua taas rosterinsa hieman laajemmaksi mammalomalaisten palailtua takaisin kentille. Menetyksiäkin koettiin sillä mm. superjuniorimme Milla Ylitalo suuntasi Ouluun opiskelemaan ja pelaamaan SSRA:n B-tytöissä. Lisäksi huipputorjuntoja viime kaudella pelistä toiseen esittänyt maalivahtimme Elina Palosaari päätti jättää pelikentät toistaiseksi.

Onneksemme saimme jokaiselle kentän osa-alueelle vahvistusta, sillä aiemmin naisten kakkosjoukkueessa maalia vartioinut Anni Järvelin siirtyi edustusjoukkueen maalille. Puolustukseen saimme värvättyä uusvanhan muoniolaisen Pia Lipposen, joka viime kaudella viiletti vielä vastustajan riveissä oululaisessa SSRA II:ssa. Hyökkäyksessä tullaan tällä kaudella näkemään sisaruspari, kun Pälän siskoksista myös Maria löysi tiensä sinisiin.

Eikä siinä vielä kaikki, kun myös penkin takana nähdään uusi kaksikko. Viime kaudella seuran miesten kakkosjoukkueen peräsimessä nähty Juho Wesslin otti naisten edustusjoukkueen valmennuksen päävastuun. ”Wesselin” apuvalmentajana tulevalla kaudella toimii seuran työmyyrä Tuomas Similä.

Joukkueen kokoonpano kaudelle 2018-2019:

Hyökkääjät

6 Jesiöjärvi Inka
7 Takala Maiju
8 Ovaska Sanna
10 Peuraniemi Reetta (-)
13 Nummisto Heidi
17 Kilpeläinen Iida-Maria
18 Pälä Maria (-)
20 Blomqvist Katri
23 Tölli Leena ”A”
44 Pälä Anna
55 Laakso Jenni ”A”

Puolustajat

4 Kuru Henna
11 Lipponen Pia (SSRA II 2.div)
12 Talja Eveliina ”C”
29 Körkkö Jaana
51 Mäkelä Milla

Maalivahdit

35 Järvelin Anni (SBC Levi II 3.div)

Valmennus

Juho Wesslin (SBC Levi miehet II)
Tuomas Similä (SBC Levi miehet II)

Lauantaina siis nähdään mikä on naarasporotokan iskukyky kauden avauksessa!

22.9.2018. Putaanhalli, Tornio

Klo 14:00 Sastamolo Kings – SBC Levi
Klo 16:00 SBC Levi – Santa’s United II

Otteluohjelma, tulospalvelu ja sarjataulukko: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/naisten-2-divisioona-pohjois-suomi-lohko-8/3611

-IK #17