Miesten kakkosjoukkueen kausi käynnistyy su 30.9

| Aiheet: Ennakot, Miehet II

SBC Levi II:n 7. kausi Pohjois-Suomen miesten 5.divarissa käynnistyy tulevana sunnuntaina 30.9.2019 Ounasrinteen monitoimitalolla Rovaniemellä. Klo 11:00 ”seuraderbyssä” vastaan asettuu kesän aikana vahvistunut SBC Levi III ja klo 13:30 kohdataan kuusamolainen SB KuHa.

Muut sarjan joukkueet ovat Santa’s United (Rovaniemi), Rokokoo (Rovaniemi), KäKi (Enontekiö) ja SBT Tornio.

Kehnosti sujuneen viime kauden jälkeen joukkueessa on tapahtunut muutoksia niin pelaajistossa, toimihenkilöissä kuin valmennuspuolellakin. Vastoinkäymisistä pyritään ottamaan kuitenkin opiksi ja tekemään asiat jatkossa entistä paremmin. ”Lite bättre”, kuten muuan ruotsalainen kiekkokoutsi sanoisi.

Joukkueen vastuuvalmentajana elokuussa 2018 aloitti mm. SB Welhoissa, Esport Oilersissa ja EräViikingeissä salibandymeriittinsä hankkinut Petri Palovaara, joka viime kaudella valmensi seurassa naisten edustusjoukkuetta. ”Peten” apuvalmentajana toimii tiiviin änärin pelailun ohella Hannu Molkojärvi. Viime kaudella vastuuvalmentajana toiminut Juho Wesslin siirtyi naisten edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi.

Myös pelaajapuolella on tapahtunut liikehdintää, kun eripituisten taukojen jälkeen Tuomas Uusi-Illikainen, Olli Yli-Suvanto, Joni Niemelä, Jaakko Sattanen ja Samuli ”Hemuli” Heikkilä tekivät paluun porotokan riveihin. Joukkueen jättivät puolestaan mm. opiskelujen vuoksi pois muuttanut Perttu Pumpanen, miesten edustukseen siirtynyt Jussi Tuoma sekä poikkeusluvalla pelannut Hanna Pohjola, joka palasi takaisin Santa’s Unitedin naisten edustusjoukkueen maalin suulle.

Myös osa seuran B-C-juniori-ikäisistä pelaajista on vieraillut miesten reeneissä syksyn mittaan hakemassa tuntumaa aikuisten peleihin. Mikäli harjoitusaktiivisuus ja kehityskaari junioripelaajilla jatkuu samansuuntaisena, niin näyttöpaikka aikuisten sarjapeleissäkin auennee kauden mittaan.

”Treeneissä on ollut hyvä pöhinä ja tekemisen meininki. Matka joukkueen kanssa on vasta alussa ja peli varmasti kehittyy kauden mittaan harjoittelun kautta. Tässä vaiheessa syksyä päällimmäinen fiilis on, että olemme valmiita sunnuntain sarja-avaukseen”, kertoo joukkueen valmentaja Petri Palovaara.

Joukkueen kapteeniksi valittiin Hannu Molkojärvi sekä varakapteeneiksi Jarmo Pantsar ja Tuomas Uusi-Illikainen.

Joukkueen kokoonpano kaudelle 2018-2019:

Hyökkääjät

8 Trast Tuomas
9 Mustonen Miro
17 Uusi-Illikainen Tuomas ”A” (-)
21 Molkojärvi Hannu ”C”
27 Nikula Tomi
37 Rantatalo Eetu
42 Ihalainen Juha (-)
43 Wäli Pyry (C-jun)
44 Autioniemi Ville
61 Mikkola Jesse
80 Yli-Suvanto Olli (-)
87 Niemelä Ville
91 Jylhä Roni (C-jun)

Puolustajat

2 Sattanen Jaakko (-)
4 Jauhojärvi Tomi
7 Pallari Teemu
11 Heiskanen Mikko
13 Latvala Arttu (B-jun)
29 Heikkilä Samuli (-)
65 Autio Rami (C-jun)
78 Niemelä Joni (-)
83 Pantsar Jarmo ”A”
90 Ylitalo Tuomas

Maalivahdit

6 Rauhala Joni
66 Similä Tuomas

Otteluohjelma, tulospalvelu ja sarjataulukko: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-pohjois-suomi-lohko-32/3616

-TS #66