SBC Levi II vs KiPS edustus -ottelusarja

| Aiheet: Miehet II, Uutiset

Säbä vastaan futis! Reikäpallo vastaan nahkakuula! Porotokka vastaan ahmalauma!

Alkavaan salibandykauteen valmistautuva SBC Levi II sekä futiskautensa pian päättävä KiPS edustus iskevät yhteen ainutlaatuisessa kaksiosaisessa ottelusarjassa, jossa ratkotaan joukkueiden välinen paremmuus ikuisiksi ajoiksi! Tai ainakin siihen asti kunnes järjestämme tapahtuman uudestaan.

Maanantaina 3.9.2018 klo 20:00 Kittilän Pallokentällä joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran, jolloin lajina on jalkapallo. Otteluaika 2x30min ja peli pelataan poikkikentällä 7vs7. Voitosta 3p ja tasapelistä 1p. Ottelun päätteeksi lauotaan kolmikierroksinen rangaistuspotkukilpailu, jonka voittaja nappaa yhden lisäpisteen mukaansa.

Torstaina 6.9.2018 klo 20:00 Kittilän urheiluhallilla joukkueet kohtaavat toistamiseen ja tällä kertaa lajina on salibandy. Otteluaika 3x15min ja peli pelataan isolla kentällä 5vs5. Voitosta jälleen 3p ja tasapelistä 1p. Ottelun päätteeksi lauotaan kolmikierroksinen rangaistuslaukauskilpailu, jonka voittaja saa yhden lisäpisteen.

Yhteispisteet ratkaisevat ottelusarjan voittajan. Tasapisteissä paremmuuden ratkaisee koko ottelusarjan maaliero (pelitilannemaalit sekä RL-kisamaalit huomioiden).

Molempiin peleihin on vapaa pääsy, joten tervetuloa kannustamaan!