Kittilän Katusählyturnaus vm. 2018 pelattu!

| Aiheet: Uutiset

Lauantaina 7.7.2018 pelatussa Kittilän Katusählyturnauksessa nähtiin kaksi mestaruutensa uusinutta joukkuetta sekä kaksi kokonaan uutta mestaria.

Nyt neljättä kertaa järjestetyssä Kittilän osaturnauksessa mestaruuksia tavoitteli ennätykselliset 13 joukkuetta (2015 9 joukkuetta, 2016 9 joukkuetta, 2017 11 joukkuetta). Paikallisten joukkueitten lisäksi vieraita saatiin tällä kertaa mm. Vaasasta, Muoniosta, Rovaniemeltä ja Norjasta.

Miesten finaalissa kohtasivat hallitseva mestari Matti ja Pojat Rovaniemeltä sekä Team Rungi Kittilästä. Tasokkaan finaalin vei nimiinsä lopulta Matti ja Pojat maalein 4-0. Mestaruus oli joukkueelle jo kolmas peräkkäinen. Mestarijoukkueen ainoa kompurointi sattui alkusarjan viimeisessä ottelussa, kun urheasti läpi turnauksen taistellut Sukkapallo shokeerasi hallitsevaa mestaria 2-2-tasapelillä.

Sekasarjan finaalissa kohtasivat Pepe Willbergin Uudenvuodenaatto Rovaniemeltä sekä HMJ Muoniosta. Alkusarjassa selvää jälkeä tehnyt Pepe Willbergin Uudenvuodenaatto jatkoi tappioitta päätyyn asti ja voitti finaalipelin maalein 5-3.

Naisten sarjan mestariksi eteni Unicorns Norjasta ja poikien sarjan voitti paikallinen Ruutanat.

Tulokset: http://bit.ly/kittilan-katusahly-2018

Turnauksen parhaana miespelaajana palkittiin Arttu Ylitalo Matti ja Pojat-joukkueesta, parhaana naispelaajana Mari Kemppainen Pepe Willbergin Uudenvuodenaatto-joukkueesta ja parhaana junioripelaajana Pyry Wäli Ruutanat-joukkueesta. Parhaat pelaajat saivat palkinnoiksi Oxdog-mailat.

Kiitokset järjestävän tahon puolesta kaikille mukana olleille joukkueille, kiitos yhteistyöstä kaluston puolesta Kittilän liikuntatoimelle ja kiitokset palkinnoista Oxdog, Intersport Levi, Kittilän Kello- ja Korukamari, Suomen Salibandyliitto, Kittilän K-Supermarket ja Neste Kittilä. Kiitos tapahtuman äänentoisto- ja tekniikkapuolen hoitamisesta Expert Morse Kittilälle. Lisäksi vielä kiitokset turnauksen tuomariparille eli Atte Backille ja Esko Korhoselle.

Palataan asiaan katusählyn merkeissä jälleen ensi kesänä!

P.s Lisää kuvia seuran Facebook-sivuilla www.facebook.com/sbclevi

Miesten sarjan mestari Matti ja Pojat, kuva: Milla Ylitalo