Miesten kakkosjoukkueelle 0p kotiturnauksesta

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkueen kausi jatkui kotiturnauksella Kittilässä sunnuntaina 25.2.2018.

SBC Levi II – KäKi 2-8

Ensimmäisessä pelissä klo 11:00 vastaan asettui KäKi. Jo ottelun 1. erä näytti suuntaa SBC Levi II:n päivän peleille, sillä viisikkopuolustus rakoili pahemman kerran ja vastustaja sai luotua vaarallisia maalipaikkoja solkenaan, siinä missä sinipaitojen hyvät maalipaikat oli laskettavissa yhden käden sormilla.

SBC Levi II pysyi ottelussa mukana vielä 1. erän verran (lukemat 0-1 1. erätauolle siirryttäessä), mutta 2. erässä KäKi lisäsi kierroksia koneeseen porotokan tampatessa tukevasti paikallaan ja vei erän maalein 1-3. 3. erässä enontekiöläiset kaunistelivat neljän lisäosuman myötä loppulukemiksi 2-8.

Rokokoo – SBC Levi II 10-3

Päivän toisessa ottelussa klo 15:00 kohdattiin Rokokoo Rovaniemeltä. Heikon ensimmäisen pelin jälkeen tarjolla oli kasvojen pesun paikka, mutta toisin kävi.

Rokokoo käänsi peliä jatkuvasti vaarallisilla vastaiskuilla SBC Levi II:n sortuessa kerta toisensa jälkeen huonoihin pallollisiin ratkaisuihin keskialueella ja hyökkäyspäässä. 1. erä vielä näennäisen tiukka 2-1, mutta 2. erä Rokokoolle 3-1 ja viimeinen 5-1 loppulukemien ollessa 10-3.

Sunnuntain peleissä hävittiin molemmille vastustajille liikkeessä, henkilökohtaisella taitotasolla, pallottomassa pelissä sekä pallollisessa pelissä. Siispä takaisin harjoitusten pariin ja valmistautumaan kauden päätösturnaukseen maaliskuun lopulla.

SBC Levi II:n tehomiehinä toimi #8 Tuomas Trast (2+0) ja #7 Teemu Pallari (0+2).

Tilastot ja sarjataulukko: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-ps-m5d-39/2657

SBC Levi II:n kausi päättyy su 25.3.2018 Ounasrinteen monitoimitalolla, kun vastaan asettuu Santa’s United III klo 12:00 ja SBC Levi III klo 15:00!