Miehet III palasi Sodankylästä tyhjin käsin

| Aiheet: Uutiset

5. divarikautensa voitokkaasti aloittanut Miehet III koki ensimmäiset tappionsa launtaina 4.11.2017 Sodankylässä jossa vastaan asettuivat isäntäjoukkue SoPa sekä Santa´s United III.

Ensimmäisessä ottelussa klo 11:00 Miehet III kohtasi isäntäjoukkue SoPa:n, joka näytti pelin tahdin heti ensimmäisestä aloituksesta. Vieraat eivät olleet aivan hereillä pelin alkaessa ja isännät rankaisivat tästä ajassa 00:37 tekemällä vanhanaikaiset Levi maalivahti Joni Kankaan selän taakse. Lamaannuttava alku tuntui varjostavan rovaniemeläisten peliä koko ottelun ajan josta myös kertoo loppulukemat 2-7 isäntien hyväksi. Muutaman valonpilkahduksen leviläisille tarjosivat Mikko Hast ajassa 19:21 kaventaessa tilanteeksi 1-2 sekä puolustaja Joni Kangas ajassa 44:28 kaventaessa tilanteeksi 2-7 tarjoillen ottelun viimeisen maalin.

Toisessa ottelussa klo 13:00 vastassa oli toinen joukkue Rovaniemeltä, Santa´s United III. Sinipaidat vaikuttivat sisuuntuneen ensimmäisen ottelun tappiosta ja aloittivat ryhdikkäästi. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 05:49 kun Levin Lauri Kukko pääsi yllättämään Santa maalivahti Valtteri Kajulan. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tasatilanteessa 1-1, ja toisessa erässä punapaidat onnistuivat ohittamaan kerran Levi maalivahti Ville Kultiman. Santan maali-ilottelu kolmannessa erässä oli liikaa sinipaidoille ja kotia viemisiksi leviläisille jäi paljon mietinnän aihetta punapaitojen viedessä ottelusta kaksi pistettä maalein 1-6.

SoPa 7 – 2 SBC Levi III

SBC Levi III 1 – 6 Santa´s United III

Seuraavan kerran Miehet III pelaa 19.11.2017 Rovaniemellä kotihallissaan Ounasrinteellä jolloin vastaan asettuvat klo 13:00 KäKi Enontekiöltä sekä klo 15:00 SBC Levi II Kittilästä. Tervetuloa seuraamaan!