Ennakko: M1 Oulun turnaus 4.11.2017

| Aiheet: Uutiset

Toissa viikonlopun Rovaniemen turnauksesta porotokalle jäi käteen yksi sarjapiste. Ensimmäisessä ottelussa miehet kohtasivat oululaisen UIFK:n. Vielä 1. erän jälkeen peli oli 3-2 porotokan hyväksi, mutta toinen erä koitui miesten kohtaloksi, kun kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 3-7. Kolmannessa erässä nähtiin vielä hyvää ja laadukasta peliä, mutta porotokan virta ei riittänyt tällä kertaavoittoon. Pelissä loistamaan pääsi #18 Juha-Pekka Koutaniemi tehden hattutempun!

Toisesta ottelusta miesten edustus repi kauden avauspisteen kotiin pelaten tasapelin Totalin kanssa hurjan trillerin jälkeen. Peli alkoi porotokan kannalta yskähdellen ja näin ollen ensimmäiselle erätauolle mentiin Totalin johtaessa lukemin 0-3. Toiseen erään porotokka sai rivinsä ojennukseen ja maalasi kahteen otteeseen kaventaen tilanteeksi 2-3 erätauolle siirryttäessä. Heti kolmannen erän alkuun Total pääsi iskemään 2-4-johtomaalin. Kolmas erä jatkui coast-to-coast-pelin tavoin kunnes SBC Levin vastuuvalmentaja Tommi Keränen alkoi ojentamaan porotokkaa käyttäen aikalisän.

Heti aikalisän loputtua #37 Juho Saranpää otti vastuuta ja nakkasi pallon ammattilaisen elkein nuottaan kaventaen tilanteeksi 3-4. Peli alkoi lähennellä loppuaan, mutta SBC Levin miehet olivat päättäneet että oululaiset eivät tyhjennä koko pistepottia mukaansa. Maalivahti komennettiin penkin puolelle ja kentälle heitettiin kuudes kenttäpelaaja. Ajassa 44:29 #20 Tommi Ahola otti koko joukkueen reppuselkäänsä tehden tasoitusmaalin #50 Markus Pannulan komeasta alustuksesta.

Huomenna lauantaina 4.11 Oulussa porotokka kohtaa Lämärit Vaalasta ja SSRA:n Oulusta. Ensimmäisenä vastaan asettuu klo 12.00 Zemppi Areenalla Lämärit. SBC Levi on viimeksi kohdannut Lämärit kaudella 2015-2016, kun SBC Levi pelasi kautta aikain ensimmäistä kauttaan 3.divarissa. Ensimmäinen ottelu päättyi tasapeliin lukemin 3-3 ja kauden toinen ottelu päättyi Lämäreiden hyväksi lukemin 8-3. Odotettavissa siis tiukkaa vääntöä!

Toisessa ottelussa porotokkaa vastaan asettuu SS Rankat Ankat, joka on aloittanut 3.divarikautensa mallikkaasti voittaen kolme ja häviten yhden ottelun. Sarjataulukossa joukkueiden väliin mahtuu 7 joukkuetta, mutta odotettavissa on että se ei kentällä näy.

Seuraa häntä: Viime kauden loukkaantumisen vuoksi skipannut maalivahti #63 Juhamatti Huttunen on ollut sekä harjoituksissa että sarjapeleissä hyvässä vireessä, seisoen välillä päälaellaan maalilla pitäen joukkuettaan pystyssä. Odotettavissa on jälleen tulosruututorjuntoja!

Oululaiset porotokan kannattajat, saapukaahan lehtereille, vamos!