Seuratulokas miehet III avasi kautensa kahdella voitolla

| Aiheet: Uutiset

Seuran vitosdivaritulokkaat – miesten kolmosjoukkue – avasi kautensa isännöimässään kotiturnauksessa 8.10.2017 Ounasrinteellä. Turnauksen ja samalla kauden avausottelu käytiin Santa’s United IV:tä vastaan, toisessa ottelussa vastaan asettui Rokokoo salibandy.

Ensimmäinen ottelu alkoikin maali-ilottelulla kun kolmosjoukkue meni 3-0 johtoon, ja toisen erän ollessa maaliton, viimeiseen erään lähdettiin isäntien johtoasemassa. Santa IV tekikin kaksi seuraavaa maalia, mutta isäntäjoukkue teki vielä yhden maalin Mikko Hastin toimesta ja se jäikin ottelun voittomaaliksi. Punaisten Sami Puolamaa teki vielä yhden maalin ja näin ottelun lopputulokseksi jäi Sinisten 4-3 voitto. Mikko Hastin 1+1 tehot varmistivat parhaan pelaajan palkinnon, jonka tarjosi Etra.

Toiseen otteluun haetiin pieniä muutoksia, jotka joukkueelle tarjosi valmentaja Tommi Keränen, ja ne toimivat. Toisen erän alussa Sinisten Tuomas Moilanen teki jo toisen maalinsa ja ottelu oli 2-0 seuratulokkaidemme hyväksi. Ottelu näytti jatkuvan vielä samoilla, voittoa kohti johtavilla raiteilla kun ROKOKOO sai kahden minuutin rangaistuksen. Erikoistilannemaali nähtiinkin, kun vastustajan Eetu Salminen teki alivoimamaalin vastustamattomasti vastahyökkäyksestä kolmosjoukkueen maalivahti Joni Kankaan taakse. Neljä minuuttia myöhemmin leviläisten kapteeni Tuomas Väänänen viimeisteli taululle 3-1 ja kolmannen erän alussa vielä tarjoili Tomi Röppäsen maalin syötön. 10 sekuntia ennen loppua ROKOKOO vielä kavensi tilannetta maalilla, mutta lopputulos täysin oikeutetusti miesten kolmosjoukkueen hyväksi 4-2. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin itse kapteeni Väänänen, joka mätti tehot 1+2.

SBC Levi III 4-3 Santa’s United IV
ROKOKOO 2-4 SBC Levi III