Miesten edustuksella kolmen pelin viikonloppu

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustusjoukkueen osalta kausi jatkuu todellisella härkäviikonlopulla, kun kahteen päivään pelataan kolme peliä.

Tänään lauantaina 30.9.2017 Suomen Cupin 3. kierroksen ottelussa vastaan asettuu Koskelankylän Riento. Ottelu alkaa klo 18:00 Kastellissa Oulussa.

Ottelu pelataan yksittäisen pelin säännöillä, eli luvassa on täydet 3x20min hikistä iltapuhdetta.

Viime kaudella SBC Levi ja KoskRi kohtasivat 2.divaripeleissä toisensa kahdesti; KoskRi vei Oulun kohtaamisen maalein 4-9, mutta SBC Levi oli parempi Kittilässä pelatussa kotiottelussa maalein 11-8.

KoskRin kokoonpanosta löytyy parikin tuttua nimeä, kun viime kaudella SBC Leviä edustanut Niko Latvakoski muutti opiskelupaikan perässä Ouluun ja liittyi keltamustien vahvuuteen. KoskRin takalinjoilla luutiva Sodankylän oma poika Tapio Vierelä on nähty porotokan riveissä muutama kausi sitten.

Oman mausteensa illan otteluun tuo lisäksi se, että KoskRin valmentaja Janne Karjala löytyy SBC Levin pelaajarosterista hyökkääjän paikalta. Ymmärrettävistä syistä johtuen Karjala ei ole tänään SBC Levin kokoonpanossa.

Myös salibandyaiheinen sivusto pääkallo.fi uutisoi tästä hieman erikoisemmasta tilanteesta: http://paakallo.fi/2017/09/erikoista-valmentaja-kohtaa-suomen-cupissa-joukkueen-jota-edustaa-kenttapelaajana/

Suomen Cupin 2. kierroksen pelien tavoin miesten edustus on tänäänkin liikkeellä melkoisen ohkaisella kokoonpanolla poisjääntien ja työesteiden vuoksi, mutta näillä mennään! Klo 18:00 Kastelli, be there!

Tulospalvelu: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/koskri-sbc-levi/16669/2431

Sunnuntaina 1.10.2017 polkaistaan käyntiin puolestaan 3.divaripelit kauden 2017-2018 osalta. Pelipaikkana toimii Oulun Nallisport.

Miesten edustus kohtaa klo 15:00 PyPSin Pyhännältä. Täksi kaudeksi 3.divariin noussut PyPS ja SBC Levi eivät ole kohdanneet kertaakaan aiemmin, joten historian lehdet havisevat.

Klo 17:00 vastaan asettuu jopa yksi sarjan ennakkosuosikeista, Oulun Dynamo. Viime kaudella epäonnistunut oululaisjoukkue on vahvistunut jokaisella osa-alueella, joten edessä on erinomainen tasonmittaus molemmille joukkueille.

Tulospalvelulinkit

SBC Levi – PyPS: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-pyps/4975/2581
Dynamo – SBC Levi: http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/dynamo-sbc-levi/4977/2581

LET’S GO!