Kittilän Katusählyturnaus vm. 2017 pelattu!

| Aiheet: Uutiset

Kittilän Katusählyturnaus järjestettiin lauantaina 8.7.2017 nyt kolmatta kertaa ja samalla tapahtumalle saatiin uusi osallistujaennätys, kun 11 joukkuetta eli yhteensä noin 70 pelaajaa lähti tavoittelemaan menestystä Suomen pohjoisimmassa virallisessa Katusählyturnauksessa.

Turnausta edeltänyt kylmä ja sateinen sää vaihtui aurinkoiseksi kesäpäiväksi kuin tilauksesta ja pelit päästiin pelaamaan mitä parhaimmissa olosuhteissa. Kittilän perinteisten kesämarkkinoiden yhteydessä järjestetty tapahtuma veti puoleensa jälleen myös suuren joukon uteliaita sivustaseuraajia kentän laidoille.

Miesten sarjan mestariksi tiensä selvitti toista kertaa peräkkäin Matti ja Pojat, joka löi finaalissa Tusserin niukasti lukemin 2-1. Sekasarjan voiton vei VSS, naisten sarjan SB-69 ja poikien sarjan huikea kolmikko.

Lisää kuvia tapahtumasta löytyy seuran Facebook-sivulta www.facebook.com/sbclevi

Kaikki tulokset: https://beta.statbeat.com/katusahly-2017-kittila/

Kiitokset Teboil Kittilä, Rautixet Kittilä, Kello- ja Korukamari Kittilä ja Intersport Levi turnauspalkinnoista, kiitos mukana olleille joukkueille ja pelaajille, suuri kiitos kaikille tapahtumajärjestelyihin osallistuneille sekä erityiskiitos loppuun vielä Katusählykoordinaattori Vilma Pekkalalle järjestelyavusta! Ensi kesänä jatketaan. :)