Lapin Mestaruussarjan juniorisarjat pelattu päätökseen

| Aiheet: Uutiset

Lapin Mestaruussarjan juniorisarjat pelattiin päätökseensä lauantaina 08.04.2017 Kittilän urheiluhallilla!

Mukaan turnaukseen saapui tällä kertaa yhteensä 14 E-, F- ja G-juniori-ikäistä joukkuetta.

SBC Levin joukkueet menestyivät kotikentällään hienosti, sillä G1- ja G2-pojat nappasivat kaksoisvoiton omassa sarjassaan. F1- ja F2-pojat tekivät saman tempun F-poikien sarjassa.

E-poikien sarjassa yli-ikäisinä pelanneet seuran C/D-tytöt ottivat turnausvoiton ja E2-pojat sijoittuivat puolestaan kolmanneksi.

Sarjan tulokset päivittyvät Salibandyliiton tulospalveluun pienellä viiveellä: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/lapin-mestaruussarja-lms-g/1823

Ensimmäinen Lapin Mestaruussarjakausi on takana ja ensimmäiset askeleet uuden lappilaisen juniorialuesarjan vakiinnuttamiseksi on nyt otettu. Salibandyliiton mukaantulo ja apu aluesarjatoiminnan käynnistämisessä on ollut korvaamattoman arvokasta, ja kun sarjan kivijalkaa rakennetaan alueen kahden suurimman organisoitua juniorityötä tekevän salibandyseuran, eli SBC Levin ja Santa’s Unitedin toimesta, niin lajin tulevaisuus näyttää Lapissa entistä valoisammalta.

Kiitokset SBC Levin puolesta Salibandyliitolle, erityisesti Tiina Koivistolle ja Olli Junttilalle sekä Santa’s Unitedille kuluneesta Lapin Mestaruussarjakaudesta! Ensi syksynä jatketaan.