Ennakko: Jyystäjät – SBC Levi 08.04.2017

| Aiheet: Uutiset

TAISTELU SARJAPAIKASTA HUIPENTUU!

Miesten edustus matkustaa lauantaina 8.4 Haukiputaalle, jossa vastaan asettuu 2.divarikarsintojen 2. osaottelussa Jyystäjät Oulusta! Ottelu alkaa Haukiputaan Yhtenäiskoululla klo 16:30.

Kotijoukkue Jyystäjät lähtee peliin ottelupallo käsissään, sillä ensimmäinen osaottelu meni oululaisille maalein 8-4. Huonon harjoittelujakson ja pitkän pelitauon jäljiltä vaisusti esiintynyt porotokka ei päässyt pelin sisälle oikein missään vaiheessa, joten lauantain kohtaamisessa on iso kasvojen pesun paikka!

Joukkueet ovat kohdanneet nyt kahdesti aiemmin, joista ensimmäisen kerran Suomen Cupissa syksyllä 2016. Molemmilla kerroilla Jyystäjät on poistunut voittajana kaukalosta (2-3 ja 4-8), joten tätä tilastoa lähdetään petraamaan.

Lauantain ottelusta sivussa ovat #11 Santeri Poikela, #15 Ilkka Tuomikoski, #27 Teemu Saukko, #97 Iiro Kemppainen sekä maalivahti #63 Juhamatti Huttunen. #50 Markus Pannulan ja #20 Tommi Aholan pelikunto selviää ottelun alla. Hyökkäyspäähän saadaan mukaan tärkeä lisäpalanen, kun 1. osaottelun skipannut #72 Niko Latvakoski palaa kokoonpanoon.

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/jyystajat-sbc-levi/29997/2074

SBC Levin voittaessa lauantaina sarjan ratkaisu siirtyy sunnuntaille 9.4, jolloin ratkaiseva 3. osaottelu käydään Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä klo 15:00 alkaen. Jyystäjien voittaessa lauantaina sarja katkeaa otteluvoitoin 2-0 ja SBC Levin kohtalona on pudota takaisin 3.divariin kaudelle 2017-2018.