Naisten edustus runkosarjan voittoon!

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin naisten joukkueet pelasivat 3.divarikauden runkosarjapelit päätökseen tänään la 18.03.2017 Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä.

Naisten edustus päihitti ensimmäisessä pelissään SBT Martin Oulusta selvästi maalein 8-2. Kärkiottelussa Merikoski SBT:tä vastaan oululaiset karkasivat 0-2-johtoasemaan 1. erässä. Seuraavat kaksi erää pelattiin kuitenkin lähes täysin yhtä maalia SBC Levin painaessa päälle, mutta viimeistely jätti parantamisen varaa Merikosken puolustaessa tarkasti. Loppulukemat Merikoski SBT:lle lopulta 1-2.

Tappiosta huolimatta keskinäiset pelit Merikoski SBT:tä vastaan menivät SBC Levin eduksi maalierolla (4-1, 1-2), joten naisten edustukselle ansaittu runkosarjan voitto! Joukkueen voittoputki venyi kauden aikana peräti 14 ottelun mittaiseksi, joka on samalla uusi seuraennätys.

”Jälkimmäisen pelin tappiosta huolimatta olen tyytyväinen joukkueen esityksiin tänään. Saimme luotua riittävästi maalipaikkoja molemmissa otteluissa ja myös Merikoski SBT-pelissä olimme selvästi aktiivisempi osapuoli. Oululaiset puolustivat kuitenkin uhrautuvasti ja etenkin heidän maalivahtinsa pelasi hienon ottelun tänään. Runkosarjan voitto ilahduttaa, mutta pitää muistaa, että nythän ne tosipelit vasta alkavat. Tänä iltana rentoudutaan joukkueen kanssa, mutta heti alkuviikosta alkaa jo valmistautuminen parin viikon päässä siintäviin nousukarsintapeleihin!”

-Sanna Härkönen, naisten edustuksen pelaajavalmentaja

Naiset II päätti kautensa kahteen niukkaan tappioon, kun ensimmäisessä pelissä sarjakakkonen Merikoski SBT oli parempi maalein 1-2 tiukan taistelun jälkeen. Pallo kävi pariin-kolmeen kertaan oululaisten maaliraudoissa, mutta tasoitusmaali jäi lopulta syntymättä. Toisessa pelissä HaHe II vei voiton lukemin 1-3, joista viimeinen maali tuli tyhjiin.

”Pelaajat ovat kehittyneet hurjasti kauden aikana ja etenkin tämänpäiväinen Merikoski SBT-peli oli meiltä ehkä jopa kauden paras esitys. Enpä tosin muista uraltani tällaista ottelua, että joukkue, joka tekee kaikki ottelun kolme maalia, lopulta häviää (Merikoski SBT:n molemmat maalit pomppivat sisään epäonnekkaasti omista pelaajistamme). Yksilötaidoissa olimme tänään heikompia, mutta yhdessä tekemällä likat repi, raastoi, taisteli ja laittoi kroppaansa likoon senkin edestä, joten enempää ei voi pelaajilta vaatiakaan. Olen ylpeä joukkueestamme.”

-Tuomas Laakkonen, N2-vastuuvalmentaja

Naisten edustus jatkaa pelejään siis la 1.4 Oulussa pelattavissa nousukarsintapeleissä kohti 2.divaria. Päivän otteluohjelma selviää myöhemmin!

N2-joukkueen puolesta tässä vaiheessa kautta iso kiitos kaikille vastustajille, joukkueen otteita seuranneille sekä rakkaille yhteistyökumppaneillemme! Pus.

Tulokset:

Naiset II – Merikoski SBT 1-2
SBT Martti – Naiset edustus 2-8
Naiset II – HaHe II 1-3
Naiset edustus – Merikoski SBT 1-2