Naiset I varmisti nousukarsintapaikan kahdella voitolla!

| Aiheet: Uutiset

Naiset I varmisti nousukarsintapaikan kohti 2.divaria tänään la 04.03.2017 voittamalla molemmat ottelunsa Kempeleen Zemppi Areenalla!

Reissulaiset päätyivät uutisotsikoihin (IL, IS, Yle, Lapin Kansa, MTV, Kaleva ym.) jo ennen ensimmäistäkään askelta pelikentällä, kun SBC Levin naisten joukkueita kuljettanut bussi joutui liikenneonnettomuuteen Oulun moottoritiellä. Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä ja onnettomuudessa mukana ollut henkilöauton kuljettaja selvisi onneksi lievin vammoin.

Linkki IS-uutiseen: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005113829.html

Ensimmäisessä ottelussa Naiset I kaatoi PaKan Kuusamosta selkeästi maalein 8-2 ja samalla kuitattiin kauden avausottelussa kärsitty tappio kuusamolaisille. Päivän toisessa pelissä LaVe Sodankylästä karkasi jo 1-3-johtoon, mutta SBC Levi nousi 3. erässä lopulta maukkaaseen 5-4-voittoon.

Päivän voitot varmistivat N1:n sijoittumisen varmuudella kahden parhaan joukkoon ennen viimeistä turnausta ja etenemisen ensimmäistä kertaa nousukarsintoihin kohti 2.divaria! Upeaa kautta pelaavan joukkueen tilastoissa komeilee tällä hetkellä huimat 13 peräkkäistä voittoa, kun runkosarjaa on vielä kaksi ottelua pelaamatta.

”Tänään ei kummassakaan ottelussa oltu ihan parhaimmillamme, mutta hyvä peruspeli riitti kuitenkin täysiin pisteisiin. Jälkimmäisessä pelissä sarjakolmosta vastaan nousu kahden maalin takaa voittoon lämmittää mieltä ja antaa kaivattua itseluottamusta joukkueelle nousukarsintapelien lähestyessä. Meidän ehdotonta parhaimmistoa oli tasoansa koko ajan nostava #7 Maiju Takala. Puolustuspäässä #26 Miia Huhtamella ja #12 Eveliina Talja hoitivat tonttinsa moitteettomasti.”

-N1-pelaajavalmentaja Sanna Härkönen

Naiset II voitti ensimmäisessä pelissään Santa’s United III:n lukemin 3-1. Kauden ensimmäinen keskinäinen meni samoilla lukemilla Santa’s III:n eduksi, joten potut maksettiin pottuina takaisin.

Toisessa pelissä Oulun Dynamoa vastaan N2 siirtyi hyvän alun myötä 2-0-johtoon, mutta vastustaja tuli leveämmän materiaalinsa avulla väkisin rinnalle ja lopulta ohi. Pisteet Dynamolle maalein 3-5.

”Meidän peli on mennyt koko kauden ajan eteenpäin ja etenkin yksilötasolla kehitystä on ollut ilo seurata. Monille pelaajille tämä on ensimmäinen kausi kilpasarjoissa. Ensimmäinen peli oli täysin meidän hallinnassa, mutta toisessa pelissä väsähdettiin pahemman kerran. Meidän parhaan pistenaisen (#19 Anna Saukkoriipi) ja puolustuksen tukipilarin (#16 Riikka Nätti) puuttuminen kokoonpanosta näkyi etenkin Dynamo-pelissä. Pelaajat tekivät kuitenkin kaikkensa ja olen ylpeä koko joukkueen suorituksesta. Tänään se riitti kahteen ansaittuun sarjapisteeseen, mutta neljäkin oli lähellä!”

-N2-vastuuvalmentaja Tuomas Laakkonen

”Taidan ottaa yhden oluen.”

-N2-apuvalmentaja Joonas Harila

Molempien naisten joukkueiden osalta 3.divarin runkosarja päättyy Rovaniemellä la 18.03.2017 pelattavan turnauksen myötä!

Sarjataulukko ja tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-ps-n3d-12/1550