N1, N2 ja M2 pelillä viikonloppuna!

| Aiheet: Uutiset

Naisten 3.divarin ja miesten 5.divarin runkosarjat pelataan päätökseensä tänä viikonloppuna Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä!

Naisten edustus lähtee lauantain peleihin 13 ottelun voittoputkessa ja joukkueella on mahdollisuus varmistaa runkosarjan 1. sija. Kakkossijalla oleva Merikoski SBT on kaksi pistettä jäljessä ja joukkueet kohtaavat sarjan ehdottomassa huippukamppailussa klo 15:00. Viimeisten pelien tuloksista huolimatta sekä naisten edustus että Merikoski SBT ovat varmistaneet jo paikkansa nousukarsintapeleihin.

Naiset II lähtee kauden päätöspeleihinsä puolestaan sijalta 8. Viimeisissä peleissä joukkueella on panoksena alemman keskikastin sijat 5-8, kun vastaan asettuu sarjakakkonen Merikoski SBT sekä 6. sijalla majaileva HaHe II Haukiputaalta.

Miehet II lähtee runkosarjan päätöspeleihin sunnuntaina 19.03.2017 3. sijalta tasapisteissä kemiläisen Sastamolo Kings II:n kanssa. Kemiläiset ovat kuitenkin edellä keskinäisten pelien maalieron perusteella (1-6, 5-1), joten kakkossijalle ja nousukarsintapaikkaan yltääkseen M2:n pitäisi viimeisistä peleistä raapia vähintään yksi piste enemmän kuin ”Sastis II”.

YO-kirjoitusten ja sairasteluiden vuoksi M2:n maalin suulla sunnuntaina näillä näkymin debytoi C-pojista mukaan nostettu 14-vuotias Tino Aska.

Viikonlopun aikataulu

La 18.03.2017 Ounasrinteen halli
12:00 Merikoski SBT – Naiset II
13:00 SBT Martti – Naiset edustus
14:00 Naiset II – HaHe II
15:00 Naiset edustus – Merikoski SBT

N3D-sarjatilanne: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/naisten-3-divisioona-ps-n3d-12/1550

Su 19.03.2017 Ounasrinteen halli
12:00 Miehet II – Santa’s United II
15:00 PaKa – Miehet II

M5D-sarjatilanne: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-ps-m5d-39/1543

Tulehan hallille kannustamaan siniset voittoihin mikäli olet maisemissa!