N1 ja N2 suuntaavat Kempeleeseen, M2+B-p vierailee Muoniossa

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin naisten joukkueet ottavat suunnan aikaisin lauantaiaamuna 04.03.2017 kohti Kempelettä ja Zemppi Areenaa!

Sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Naiset I kohtaa klo 15 PaKan Kuusamosta ja klo 17 sarjakolmosena olevan LaVen Sodankylästä. Kauden avausottelunsa juuri PaKalle maalein 2-5 hävinnyt Naiset I on voittanut sen jälkeen peräti 11 ottelua putkeen. Lauantaina on siis oiva tilaisus maksaa kalavelat korkojen kera Kuusamon naisille sekä pyrkiä kasvattamaan etumatkaa Sodankylän tyttöihin nähden!

Naiset II saa vastaansa klo 16 Santa’s United III:n ja klo 18 Oulun Dynamon. Naiset II hävisi molemmille aiemmissa kohtaamisissa, joten vahvaa revanssihenkeä on ilmassa myös näissä peleissä!

B-pojat ja Miehet II ovat tauolla sarjapeleistä, mutta matkustavat lauantaiaamuna yhteisjoukkueella Muonioon, kun seura sai kutsun osallistua paikalliseen salibandyturnaukseen. Mielenkiintoista päästä katsastamaan naapuripitäjän salibandytoiminnan tasoa monen vuoden tauon jälkeen! SBC Levi hoitaa samalla Muonion turnauksen tuomaritehtävät.