Raportti: SBC Levi – KoskRi 12.02.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus kaatoi oululaisen Koskelankylän Riennon maalein 11-8 tänään su 12.02.2017 Kittilän urheiluhallilla ja otti samalla kauden toisen kotivoittonsa!

Hyvällä asenteella peliin tullut kotijoukkue hyppäsi kuskin paikalle heti alkuhetkistä lähtien vieden 1. erän maalein 4-1. Maalaajina #9 Joonas Kaijala, #85 Tuomas Alaluusua, #97 Iiro Kemppainen sekä #50 Markus Pannula ylivoimalla.

2. erässä myös vierasjoukkue KoskRi pääsi paremmin peliin mukaan. SBC Levin peliä leimasi useat harhasyötöt, joista vastustaja käänsi peliä nopeasti. Porotokka ehti pariinkin otteeseen erän aikana kolmen maalin johtoasemaan, mutta KoskRi roikkui tiukasti kannoilla pitäen pelin tiukkana. Erätauolle lukemista 7-5.

3. erän alkuun SBC Levi sai tapettua tärkeän alivoiman uhrautuvalla peittopelillä. Vain hetkeä myöhemmin #9 Kaijala laukoi eron jälleen kolmeen maaliin ja erän puolivälin tienoilla #55 Teemu Vaaran taiteilemassa 9-5-osumassa alkoi olla jo ratkaisun makua. KoskRi kavensi vielä kahdella pikamaalilla erän puolivälissä aiheuttaen ylimääräisiä sydämentykytyksiä katsomoon, mutta #72 Niko Latvakoski ja #50 Pannula paketoivat pelin lopullisesti maaleillaan.

Eilinen peli vaikutti painavan koskrilaisten jaloissa jonkin verran, mutta kokeneiden pelimiesten rutiini oli tänäänkin sitä luokkaa, että ei kauden toinen kotivoitto missään nimessä helpolla tullut. SBC Levin pallollinen peli ja sen kehitys oli puolestaan melko suoraa jatkumoa viime viikonlopun Papas-ottelulle; eteenpäin on menty ja eteenpäin mennään.

Myös erikoistilannepelaaminen onnistui tänään aiempaa paremmin, kun kaikki kolme vastustajan YV-tilannetta pystyttiin nollaamaan. Vastustajan ainoa jäähy hyödynnettiin #50 Pannulan ylivoimaosuman myötä.

Tehot jakautuivat tänään useammalle siniselle pelimannille, sillä kolmea miestä vaille kaikki kokoonpanossa olleet pelurit merkkasivat vähintään yhden tehopisteen, MV #31 Lahtinen mukaanluettuna (0+1). Iltapäivän tehokkaimpana kunnostautui otteluennakossakin hehkutettu #55 Teemu Vaara (1+3). Vaaran hyökkäyskolmikko laidoillaan #9 Kaijala (2+1) ja #72 Latvakoski (1+2) iski yhteensä tehot 4+6.

KoskRi haki hanakasti laukauksia kauempaakin kokeilemalla, mutta MV #31 Elias Lahtinen oli tänään mies paikallaan ottaen 39 torjuntaa.

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-koskri/10964/1442

Otteluvideo: https://www.youtube.com/watch?v=yE6Q5-J_wfs

Miesten edustuksen kausi jatkuu ensi viikolla tuplaviikonlopun merkeissä, kun Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä kohdataan la 18.2 klo 12 SBT Suola Oulunsalosta ja isossa pelissä su 19.2 klo 18 UIFK Oulusta!