Naiset I kahdella voitolla sarjakärkeen!

| Aiheet: Uutiset

Naarasporotokka nousi sarjakärkeen voittamalla tänään la 11.02.2017 molemmat pelinsä Kittilän urheiluhallilla!

Ensimmäisessä pelissä Santa’s United III jäi jalkoihin selkeästi maalein 9-0. Maalilla #3 Elina Palosaari pelasi uransa ensimmäisen nollapelin.

Päivän toisessa pelissä kaatui puolestaan sarjakärki-Merikoski SBT Oulusta maalein 4-1. #17 Iida-Maria Kilpeläinen tehoili kahteen peliin pisteet 4+3.

Miehet II nousi päivän ensimmäisessä pelissään kahden maalin takaa 3-3-tasapeliin Rokokoota vastaan.

Kotijoukkue oli pienessä pinteessä myös KäKiä vastaan, sillä enontekiöläiset pääsivät lähtemään 2-4-johtoasemassa 3. erään. Vaikea peli kääntyi kuitenkin SBC Levi II:n eduksi viimeisen erän aikana, kun joukkue pystyi nousemaan makeaan 7-6-voittoon. Voittomaalin laukoi #8 Tuomas Trast, jonka päivän kokonaispisteet olivat 3+1!