Miesten edustus karsintoihin, Miehet II haki 4p Rovaniemeltä!

| Aiheet: Uutiset

Seuran miesten joukkueilla oli tänään loistava päivä!

Miesten 2.divarissa Merikoski SBT voitti sarjajumbo-UIFKin Oulussa tänään maalein 6-5. Tämä tarkoittaa sitä, että SBC Levi sijoittuu varmuudella sarjassa 9. sijalle ja jatkaa kauttaan karsintapeleillä 3.divarin toiseksi sijoittunutta joukkuetta vastaan.

Suora putoaminen on siis vältetty ja joukkueen tämän kauden päätavoite eli sarjapaikan säilyttäminen on nyt omissa käsissä!

Miesten edustusjoukkueen vastustaja paras kolmesta-karsintapelisarjaan selviää la 18.03.2017, kun 3.divari pelataan päätökseen.

Miehet II matkusti tänään la 25.02.2017 puolestaan Rovaniemelle, voitti molemmat ottelunsa ja nousi 5.divarin Lapin lohkossa jaetulle 2. sijalle!

Ensimmäisessä pelissä Santa’s United III tuli otteluun selvästi paremmin valmistautuneena ja karkasi ottelussa jo 0-4 ja 1-5-johtoon. Miehet II ei kuitenkaan lannistunut vaan taisteli 3. erässä ottelun hurjalla nousulla tasoihin ja iski lopulta 7-6-voittomaalin ajassa 44:59 eli vain sekunti ennen päätössummeria!

Joukkueen konkariosasto nousi ottelussa ratkaisijan rooliin, sillä #8 Tuomas Trast tykitti hienot tehot 4+1. 1. erässä tilanteessa 0-3 SBC Levi II:n maalille vaihdettiin #66 Tuomas Similä, jonka edellinen esiintyminen virallisissa sarjapeleissä oli 23.11.2014 FBC Partyboysia vastaan, tuolloin vielä miesten edustusjoukkueen paidassa 4.divarissa.

Päivän ehdottomassa kärkiottelussa kaatui puolestaan sarjakakkonen Sastamolo Kings II Kemistä selkeästi maalein 5-1. Joukkueen puolustuspeli oli Sastis-pelissä varsin kurinalaista ja vaikka kemiläiset voittivatkin laukaustilaston, niin puolustajien peittopeli ja maalivahti #32 Kristian Karhula hoitivat hommansa mallikkaasti.

Sastis-ottelun kiistämättä komeimmasta osumasta vastasi SBC Levi II:n #2 Jaakko Sattanen, joka lähti pallon kanssa liikkeelle oman pään kulmasta, harhautteli koko vastustajan nipun kuutamolle, kiersi maalin ja höpläytti vielä kemiläisveskariakin vanhanaikaisella. Taululla 5-1 ja vaihtopenkki hyppeli tasajalkaa villisti ulvoen (totuus: ei hyppinyt eikä ulvonut, mutta tuuletti toki).

Kahden voiton myötä onnistujia joukkueesta löytyi runsaasti, mutta nostetaan päivän siniseksi tähdeksi joukkueen 35-vuotias nestori #8 Tuomas ”El Toro” Trast, jonka päivän kokonaissaldoksi tuli lopulta muhkeat 6+2.

Miehet II päättää 5.divarikautensa su 19.03.2017 Rovaniemellä, kun vastaan asettuu Santa’s United II ja PaKa! SBC Levi II on varmuudella kolmen parhaan joukossa tälläkin kaudella, mutta sopivilla ristiinpelaamisilla myös sarjan 2. sija ja sen myötä nousukarsintapaikkakin on vielä mahdollinen.

Sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-5-divisioona-ps-m5d-39/1543