Ennakko: SBC Levi – SBT Suola ja SBC Levi – UIFK 18.-19.02.2017

| Aiheet: Uutiset

TAISTELU SARJAPAIKASTA JATKUU!

Miesten edustus saa tulevana viikonloppuna vieraita jälleen Oulun seudulta, kun SBT Suola Oulunsalosta ja UIFK Oulusta saapuvat Lapin kiertueelle!

La 18.2 klo 12:00 SBC Levi – SBT Suola

Syyskauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Kastellissa SBT Suola vei nimiinsä näytöstyyliin. Alkukaudesta takellelleet oulunsalolaiset ovat sittemmin nousseet odotetusti mukaan sarjan kärkikahinoihin ja joukkue kiitää tällä hetkellä 8 ottelun voittoputkessa.

SBT Suola lähtee otteluun sarjan 4. sijalta (20p) ja joukkueen maaliero 135-73 = +62 on tällä hetkellä sarjan selvästi paras. SBC Levin sijoitus on edelleen 9. (8p).

SBT Suolan riveistä kannattaa seurata erityisesti Toni-Matti Koskelon otteita, sillä 13 ottelussa Koskelo on iskenyt komeat tehot 24+22=46, mikä oikeuttaa samalla sarjan pistepörssin 3. sijaan.

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-sbt-suola/10965/1442

Su 19.2 klo 18:00 SBC Levi – UIFK

SBC Levi haki joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa kauden avausvoittonsa Oulusta maalein 7-4.

Lukuisia niukkoja tappioita kauden mittaan kärsinyt sarjan monivuotinen vakiokasvo UIFK lähtee otteluun sarjajumbon ja suoran putoajan paikalta sijalta 10 (3p). Kapealla materiaalilla operoivan joukkueen tehomiehenä on häärinyt J-P Järvenpää (15+9=24).

UIFK hönkii porotokan persuksissa 5p päässä, kun sarjan joukkueilla on jäljellä enää 2-4 ottelua. TyPS (9p, 8.) ja KeLy (10p, 7.) ovat puolestaan suorien säilyjien paikoissa kiinni. SBC Levin osalta suora säilyminen ei ole enää omissa käsissä, mutta karsintapaikka ja suoran putoamisen välttäminen ovat vielä omista peleistä kiinni.

Tällä hetkellä niin sarjan häntä- kuin kärkipäässäkin sijoitukset ovat vielä monelta osin auki, joten salibandykevät 2.divarin osalta säilyy jännittävänä todennäköisesti aivan viimeisiin otteluihin asti!

SBC Levin kokoonpano on harventunut ikävästi tärkeää viikonloppua ajatellen, sillä varmuudella peleistä sivussa ovat #15 Ilkka Tuomikoski, #37 Juho Saranpää, #63 Juhamatti Huttunen, #71 Pekka Jääskö ja #72 Niko Latvakoski. Mutta toisaalta sehän tietää vain enemmän vastuuta ja peliaikaa peliin pääseville! #posinkautta

Porotokan riveistä kannattaa tuttujen pistelinkojen lisäksi seurata myös puolustuspään isäntien eli #3 Mika Paason ja #27 Teemu Saukon otteita. Molemmat pelurit ovat pystyneet petraamaan pallollista peliään kauden mittaan koko joukkueen tavoin rehdistä fyysisestä kovuudesta tinkimättä.

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-uifk/10970/1442

Sarjataulukko: http://floorball.fi/tulokset/#/sarja/miesten-2-divisioona-ps-m2d-08/1442

Molemmista otteluista tulee livestriimi, mikäli tekniikka pelaa: https://www.youtube.com/sbclevi/live

Otteluisäntänä viikonlopun otteluissa toimii Kittilän Tilipalvelu Oy!

Liput 3€, seuran jäsenet seuravaatteet päällä ilmaiseksi ja kahvio palvelee.

Nähdään hallilla!