Ennakko: Santa’s United – SBC Levi 22.02.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus kohtaa 2.divarikauden viimeisessä runkosarjaottelussaan keskiviikkona 22.02.2017 Santa’s Unitedin Rovaniemeltä! Ottelu pelataan Ounasrinteen hallilla Rovaniemellä alkaen klo 18:30.

Kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen syyskaudella Santa’s United vei nimiinsä selvästi maalein 7-1. Kotijoukkue Santa’s United lähtee otteluun sarjan 1. sijalta (28p) ja vierasjoukkue SBC Levi 9. sijalta (8p). Voitolla tai tasapelillä SBC Levi varmistaa 9. sijan ja sen myötä paikan karsintapeleihin, mutta tappiolla porotokka joutuu jännittämään kolmen pisteen päässä takana hönkivän UIFKin jäljellä olevien pelien tuloksia, sillä vaarana on vielä myös suora putoaminen sarjasta.

SBC Levin peli on kehittynyt kauden mittaan isoin askelin ja kevätkauden jokaisessa ottelussa on pystytty ennakkoluulottomasti haastamaan ennalta vahvempia ja taitavampia vastustajajoukkueita. Mm. yksilötaidoissa ja erikoistilannepelaamisessa ollaan vielä muita perässä, mutta se mikä hävitään henkilökohtaisella tasolla, pyritään paikkaamaan periksiantamattomalla joukkuepelillä.

Helmikuun otteluruuhka on ollut tähän asti armoton ja muutamasta merkittävästä poissaolosta, pienistä vaivoista sekä sairasteluista kärsinyt pelaajisto oli fyysisesti kovilla viime viikonlopun vaativissa tuplapeleissä. Keskiviikkoillan peli on SBC Levin kolmas ottelu viiden päivän sisään, joten joukkueen fysiikkavalmentaja Ville Vilén saa varmasti kaivaa kaikki rohdot ja poppaskonstit käyttöönsä, jotta sarjan tämänhetkiselle ykkösjoukkueelle pystytään antamaan kunnon vastus!

SBC Levin riveistä sivussa ottelusta ovat flunssaa poteva #3 Mika Paaso, nilkkavaivaansa edelleen paranteleva #71 Pekka Jääskö sekä koko kauden sivussa olleet pitkäaikaistoipilaat #15 Ilkka Tuomikoski ja MV #63 Juhamatti Huttunen. Viikonlopun peleistä sivussa olleet #37 Juho Saranpää ja #72 Niko Latvakoski palaavat tänään kokoonpanoon.

Seuraa häntä: Viime kaudella SBC Levin sinisissä syyskauden ja Santa’s Unitedin punaisissa kevätkauden pelannut #40 Jussi Hyvärinen pääsee irti entistä seuraansa vastaan. Tällä kaudella 16 otteluun tehot 16+8=24 tykittänyt Hyvärinen on ollut koko kauden ajan tärkeimpiä lenkkejä porotokan hyökkäyskalustossa, sillä nopea ja taitava laitahyökkääjä tekee nöyrästi töitä myös puolustussuuntaan.

Livetulospalvelu: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/santas-united-sbc-levi/10971/1442

Livestriimi (mikäli tekniikka pelaa, sillä viime ottelussa nettiyhteys katkeili): https://www.youtube.com/sbclevi/live