Raportti: TyPS – SBC Levi 21.01.2017

| Aiheet: Uutiset

PORONKÄRISTYSTÄ PUOLUKKAHILLOLLA

Miesten edustuksen kevätkauden viimeinen reissu runkosarjapelien merkeissä Oulun seudulle ei kartuttanut pistepussia, sillä TyPS vei pisteet maalein 9-3 Kempeleen Zemppi Areenalla tänään la 21.01.2017.

1. erä meni kotijoukkueelle puhtaasti 2-0, kun palloa ei saatu rangaistuslaukauksestakaan vielä sisään. 2. erässä myös SBC Levi sai hieman juonesta kiinni, kun peli saatiin kammettua 2-2-tasatilanteeseen ja henkeä päälle. Erätauolle lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen johtaessa 4-3.

3. erässä vastustaja rokotti räikeistä virheistä useammankin kerran ja lopussa palloa naputeltiin tyhjään Levi-maaliin, joten viimeinen erä vastustajalle puhtaasti 5-0. Koko päivän tekeminen kulminoitui oikeastaan ottelun 3. erään, johon lähdettiin näennäisen kova hönkä päällä pukukopista, mutta kentälle sitä hönkää ei kukaan saanut tuotua mukanaan.

Kotijoukkue halusi tänään selvästi enemmän voittoa ja sen se myös ansaitsi. Selvästi suurin taistelu käytiin tänään pään sisällä. Ja kun tämä taistelu hävittiin, niin käytännön toteutuskin jäi puolivillaiseksi puuhasteluksi. Lisäksi keijon hyvä ennakkokutina ottelusta paljastui viheliäiseksi hiki-ihottumaksi, mutta sekin on pian hoidossa.

Paljon on tekemistä, joten ei muuta kuin työhaalarit niskaan, hanskat käteen ja nöyrästi harjoittelemaan lisää!

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/typs-sbc-levi/10945/1442

Miesten edustusjoukkueen pelit jatkuvat parin viikon päästä la 04.02.2017 klo 15:00, kun kajaanilainen Papas saapuu vierailulle pohjoiseen! Ottelu pelataan Ounasrinteen monitoimihallilla Rovaniemellä.

TAISTELU SARJAPAIKASTA JATKUU!