Raportti: N1 ja N2 Sodankylän turnaus 14.01.2017

| Aiheet: Uutiset

NAISTEN EDUSTUS SARJAKÄRKEEN!

Naisten edustus voitti tänään la 14.01.2017 molemmat pelinsä Sodankylässä ja nousi sarjakärkeen! Ensimmäisessä pelissä kaatui Santa’s United III Rovaniemeltä maalein 6-2 ja seuraderbyssä Naiset II jäi jalkoihin selkeästi maalein 8-1. Sarjakakkosena pisteen päässä oleva LaVe on pelannut kaksi ottelua enemmän ja kahden pisteen päässä niskaan hönkivä sarjakolmonen oululainen Merikoski SBT on pelannut puolestaan kaksi ottelua vähemmän.

Naiset II hävisi toisen pelinsä sodankyläläiselle LaVelle maalein 2-4.

Naisten joukkueiden sarjapelit jatkuvat sunnuntaina 29.01.2017 Oulun Nallisportissa!

Sitä ennen pelataan hyvänä lämmittelynä su 22.01.2017 Lapin Mestaruussarjaturnaus Kittilän urheiluhallilla.