Raportti: KeLy – SBC Levi 15.01.2017

| Aiheet: Uutiset

RRRYÖSTÖ HAUKIPUTAALLA, TEKIJÄT LIIKKUVAT SILMINNÄKIJÖIDEN MUKAAN KOHTI POHJOISTA!

Miesten edustus haki maukkaan 7-6-vierasvoiton tänään su 15.01.2017 Kellon Lyönnistä Haukiputaalta. Samalla maksettiin kalavelat korkojen kera syksyn ensimmäisestä kohtaamisesta ja kirsikkana kakun päälle voitto KeLystä oli ensimmäinen kautta aikain!

Ottelu käynnistyi molempien joukkueitten maalatessa vuorotahtiin. Peli oli yleisöystävällistä mutta valmennusjohdolle turhankin avointa ja erätauolle lähdettiin tilanteessa 4-3 kotijoukkueen hyväksi. 2. erään SBC Levin valmennus teki pari pientä muutosta, jonka seurauksena puolustuspeli saatiin tiivistettyä eikä KeLy onnistunut enää maalinteossa ottelussa kuin kahteen kertaan. SBC Levi maalasi 2. erässä kolmesti ja viimeisessä erässä molemmat onnistuivat kertaalleen.

1. erän pienimuotoista hurlumheitä lukuunottamatta varsin ehjä esitys koko joukkueelta ja ansaitut vieraspisteet mukaan pohjoiseen. Hatunnosto tällä kertaa myös monesti parjatulle erikoistilannepelaamiselle, sillä ylivoimalla ja tasavajaalla maalattiin kertaalleen, kun taas vastustajan ylivoimapeli onnistui vain kertaalleen neljästä yrityksestä, kiitos porotokan uhrautuvan alivoimapelaamisen.

Voiton pääarkkitehteinä toimi uuden ykkösketjun tehokaksikko #72 Niko Latvakoski – #9 Joonas Kaijala, joista ensin mainittu iski tehot 1+2 ja jälkimmäinen viimeisteli puolestaan hattutempun jo kolmannessa peräkkäisessä pelissä! Erinomaisen pelivireen löytänyt Kaijala on tykittänyt kolmeen viimeisimpään otteluun nyt mehevät yhteistehot 9+2. Lisäksi puolustuksen tukipilari #50 Markus Pannula maalasi kahdesti, joista toinen oli ylivoimaosuma.

Latvakosken osalta uran kahden ensimmäisen 2.divaripelin saldo on nyt 3+4.

Ottelun virallisesti parhaana pelaajana palkittiin #50 Markus Pannula ja joukkueen sisältä parhaana palkittiin puolestaan taistelija-raataja #55 Teemu Vaara.

Voiton myötä SBC Levi nousi ensimmäistä kertaa pois karsijan paikalta ja sijalle kahdeksan tasapisteisiin TyPSin kanssa (6p). Tyrnäväläisillä on kuitenkin kaksi ottelua vähemmän pelattuna ennen sunnuntai-iltaa.

Ottelun tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/kely-sbc-levi/10943/1442

Seuraavaksi miesten edustus kohtaa isossa ottelussa juuri edellämainitun TyPSin vieraskentällä lauantaina 21.01.2017! Ottelu pelataan Kempeleen Zemppi Areenalla alkaen klo 14:30.

TAISTELU SARJAPAIKASTA JATKUU!