Ennakko: Merikoski SBT – SBC Levi 07.01.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen kevätkausi 2.divarin osalta käynnistyy vieraspelillä oululaista Merikoski SBT:tä vastaan tänään lauantaina 07.01.2017 klo 18:30! Ottelu pelataan Kastellin monitoimitalolla Oulussa.

Samalla käynnistyy sinipaitojen kolmen vierasottelun putki Oulun seudulla (la 7.1 MKSBT, su 15.1 KeLy ja su 22.1 TyPS), jonka jälkeen sarjan viimeiset viisi ottelua päästään pelaamaan Kittilä-Rovaniemi-akselilla hieman tutummilla kulmilla.

Merikoski SBT vei kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen lokakuun alussa murskavoitolla nimiinsä SBC Levin jäädessä kokonaan nollille, joten tätä taustaa vasten lukemia tulostaululla on hyvä yrittää lähteä petraamaan. Vahvaa kautta pelaava ja tällä hetkellä komeasti sarjakolmosena (14p) majaileva ”Kosken pojat” on yksi potentiaalisista divarikarsijoista Pohjois-Suomen lohkossa, ja vastustajajoukkue on myös itse asettanut tavoitteekseen nousun divariin. Oululaisjoukkue on kuitenkin ollut muutaman selkeän voiton lisäksi tiukoilla mm. toisen sarjanousijan eli TyPSin kanssa, joten nappisuorituksella lauantai-illan kohtaamisesta pystytään tekemään hyvinkin hankala nuorelle kotijoukkueelle.

Helppoa se ei kuitenkaan tule olemaan, sillä ilmeisesti ainakin joulutontut, uuden vuoden raketit, hankalat työvuorot, puolustusvoimat, paukkupakkanen ja avantouinti ovat verottaneet porotokan kokoonpanoa varsin kovalla koparalla. Noin kentällinen vakiokokoonpanon sarvipäitä seurailee peliä tulospalvelun kautta, mikä on aiheuttanut runsaasti charmikkaita harmaita hiuksia pellavapäiselle valmennukselle pelin alla.

MKSBT-pelin joutuvat skippaamaan tällä kertaa kenttäpelaajista #8 Moilanen (farmisopimuspykälä), #15 Tuomikoski (loukkaantunut), #27 Saukko (sairas), #50 Pannula (sairas), #96 Sanaksenaho (intti), #98 Lassheikki (loukkaantunut) sekä maalivahdeista #1 Kajula (töissä), #2 Alariesto (töissä) ja #63 Huttunen (loukkaantunut). Poissaolot avaavat luonnollisesti isomman näyttöpaikan pelille pääseville sinisille sankareille. #posinkautta

Poisjääntien lisäksi kokoonpanossa nähdään muitakin muutoksia. Viime kaudella SBC Levi II-joukkueessa otteillaan ihastuttanut, 11 otteluun tehot 11+14 iskenyt hyökkääjä #72 Niko Latvakoski sai vihdoin ja viimein työvuoronsa parempaan järjestykseen ja liittyy edustuksen mukaan loppukaudeksi. Ottelu Merikoskea vastaan on samalla miehen ensimmäinen peli 2.divaritasolla. Maalinteon mallia Latvakoskelta esim. tästä linkistä: https://youtu.be/tPPBVBazOhA?t=2m23s

Lisäksi SBC Levi saa kaihoisasti kaivatun paluumuuttajan takaisin riveihinsä, kun syksyllä 2014 joukkueen jättänyt puolustuspään pallotaituri, #6 Tommi ”Toma” Ahola, päätti omien sanojensa mukaan ”palata kotiin” vietettyään edelliset 2,5 kautta NSB II:n/AC Ressujen riveissä. Ahola on joukkueen mukana Oulussa jo Merikoski SBT-ottelussa, mutta on edustuskelpoinen vasta 15.01.2017 Haukiputaalla pelattavassa KeLy-pelissä. Toman uralta löytyy lukuisia huippuhetkiä, mutta nostettakoon niistä esiin tällä kertaa tämä kylmänviileä rankkari juuri SBC Levin verkkoon: https://youtu.be/KGm5FRKkUVs?t=4m3s

Seuraa häntä: #72 Niko Latvakoski pääsee vihdoin irti reilun puolen vuoden pelitauon jälkeen, joten nälkää miehellä varmasti riittää. Heitetään ilmoille rohkean villi veikkaus ja ennustetaan, että nopea, taitava ja erinomaisen laukauksen omaava Latvakoski pääsee tehopisteille heti debyyttiottelussaan!

Livetulospalvelu klo 18:30 alkaen: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/merikoski-sbt-sbc-levi/10937/1442