Ennakko: KeLy – SBC Levi 15.01.2017

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus matkaa tänään sunnuntaina 15.01.2017 Haukiputaalle, missä vastaan asettuu vielä viime kaudella 1.divaria tahkonnut Kellon Lyönti! Ottelu alkaa Jatulissa klo 14:00.

Joukkueet ovat kohdanneet historiansa aikana yhteensä kolme kertaa (kahdesti Suomen Cupissa) ja joka kerta KeLy on poistunut voittajana kaukalosta. Viimeksi joukkueet ottivat mittaa toisistaan lokakuun puolivälissä Kittilän urheiluhallilla, jolloin vierailija-KeLy ryösti sarjapisteet mukaansa väkevän 3. erän myötä maalein 7-9. Paljon on vettä virrannut kuitenkin Ounasjoessa tuon kohtaamisen jälkeen, joten SBC Levi lähtee yllätysvalmiina hakemaan revanssia Haukiputaalta.

Kevätkauden myötä peleissä alkaa olla mukavasti jo panostakin mukana, sillä 7. sijalla (8p) majailevan KeLyn etumatka on vielä kiinni kurottavissa, mikäli sunnuntain kohtaamisessa pystytään esittämään kauden parasta peliä. SBC Levi lähtee otteluun edelleen karsijan paikalta eli 9. sijalta (4p), kun molemmilla on sunnuntain ottelu mukaan lukien jäljellä seitsemän sarjapeliä.

Viime otteluissa nähty oman pään hurlumhei on syytä saada viimeistään KeLyä vastaan kuriin, sillä maalintekokilpailuissa ollaan jääty lähes poikkeuksetta cheerleaderin asemaan. Kolmeen edelliseen otteluun on pystytty iskemään nousujohteisesti yhteensä 26 täysosumaa (mikä on samalla puolet kauden tehdyistä maaleista), mutta kun vastustajat ovat onnistuneet samassa ajassa peräti 38 kertaa, niin pistetili on karttunut köyhänlaisesti. Positiivista kuitenkin on, että nyt uskallusta riittää onnistumisiin myös hyökkäyspäässä.

Näillä eväillä tiivis viisikkopuolustus ja onnistunut maalivahtipeli lienevät jälleen ne kuuluisat voiton avaimet Haukiputaalla.

Porotokan turhan suuri vemppaosasto keveni hieman, sillä #50 Markus Pannula on jälleen takaisin rosterissa. Sen sijaan #11 Santeri Poikela on nyt vuorostaan kuumesairaana sivussa, #27 Teemu Saukko ja #98 Iisak Lassheikki loukkaantuneina sekä #71 Jääskön Pekka-Pekka-Pekka ja #96 Tuomas Sananksenaho sotimassa. Lisäksi pitkäaikaistoipilaat #15 Ilkka Tuomikoski ja #63 Juhamatti Huttunen huilaavat edelleen.

Seuraa häntä: Katseet kääntyvät puolustukseen ja pieneen suureen paluumuuttajaan, kun #6 Tommi Ahola tekee paluun 2.divaripeleihin 4,5v tauon jälkeen. Samalla mies pelaa ensimmäisen pelinsä SBC Levissä yli 2,5v tauon jälkeen. Pallollisena vahva ”Toma” on ristitty jo joukkueen keskuudessa ”pikku-Pannulaksi”. Lempinimen tarkemmista taustoista, tai sitä mihin tällä viitataan, ei valitettavasti ole kirjoitushetkellä tarkempaa tietoa, mutta teot puhukoon puolestaan!

Livetulospalvelu klo 14:00 alkaen: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/kely-sbc-levi/10943/1442