Raportti: SBC Levi – Sastamolo Kings 18.12.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksella ei ollut tänään sanansijaa, kun sarjakärki Sastamolo Kings haki kaksi sarjapistettä Kemiin suvereenilla esityksellä.

Heti ottelun ensimmäiset vaihdot osoittivat, että joukkueiden pelillinen valmius oli aivan eri tasolla SBC Levin jäädessä pahasti alakynteen. Ottelu ratkesi jo 1. erässä vierasjoukkueen iskettyä tilanteeksi 1-6. Tämän jälkeen molempien joukkueiden peli avautui jonkin verran, ja myös SBC Levi sai muutamia onnistumisia Sastamolon iskiessä tasaisesti lisäosumia. Loppulukemat tänään selkeästi vieraille 7-18.

”Sastiksen” tasoisen, yhden sarjan ehdottoman kärkijoukkueen haastaminen vaatisi tällä hetkellä maksimaalista onnistumista koko sinipaitaiselta kotijoukkueelta, mutta vain muutamat yksittäiset Levi-pelaajat pystyivät pelaamaan tänään omalla tasollaan. Huonot syötöt, pehmeys kaksinkamppailussa ja helpohkot pallonmenetykset leimasivat lähes koko joukkueen esitystä. Myös oman pään pallollinen peli jätti valtavasti parantamisen varaa, eikä luottopuolustaja #27 Teemu Saukon putoaminen kokoonpanosta kuumesairaana vain pari tuntia ennen alkuvihellystä lainkaan helpottanut lähtökohtia kamppailuun.

Vastustaja oli erittäin hyvä ja tänään oltiin vaisuja, mutta paljon parempaankin on pystytty ja pystytään!

Kotijoukkueen onnistujista mainittakoon jälleen kerran joukkueen sisäinen pörssikärki #40 Jussi Hyvärinen (2+1), vähintään kolmen miehen edestä töitä kentällä paiskinut #9 Joonas Kaijala (3+0) sekä otteluennakon myötä huutoon vastannut, ensimmäisen osumansa Levi-paidassa komeasti laukonut #37 Juho Saranpää (1+0).

Tilastot: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/sbc-levi-sastamolo/10934/1442

Syyskausi on nyt paketoitu ja sarjakin edennyt jo ottelun verran yli puolivälin. Ensimmäiset 10 peliä 2.divaritasolla ovat osoittaneet sen mikä ennen kauden alkua tiedettiinkin; joukkueen pelin tulee kehittyä isoin askelin ja pelaajien tehdä rajusti töitä, jotta sarjapaikka pystyttäisiin uusimaan. Epätasaiset esitykset ovat jättäneet valmennusjohdolle kuitenkin paljon mietittävää; useampi pelaaja on pystynyt ottamaan kaivattua johtajuutta kentällä ja nostamaan pelillistä tasoaan, mutta hyvän ja huonon vaihdon ero jopa saman pelin sisällä on edelleen liian suuri.

Päätä on kuitenkaan turha painaa pensaaseen, vaan nöyrä työnteko jatkuu ja kevätkauden kahdeksassa jäljellä olevassa pelissä taistellaan tarvittava määrä sarjapisteitä plakkariin!

Miesten edustuksen pelit jatkuvat joulutauon jälkeen la 07.01.2017, kun porotokka matkustaa Oulun Kastelliin kärkisijoja kolkuttelevan Merikoski SBT:n vieraaksi!

Koko joukkueen puolesta kiitokset monella tapaa unohtumattomasta salibandyvuodesta 2016, rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta 2017 kilpakumppaneille, tukijoille ja kaikille joukkueen edesottamuksia seuraaville. :)