Lapin Mestaruussarja myös naisten osalta käyntiin!

| Aiheet: Uutiset

Naisten uusi lappilainen aluesarja, Lapin Mestaruussarja, polkaistiin käyntiin sunnuntaina 11.12.2016 Sodankylän turnauksella!

Puolustava aluesarjamestari, Hot Whales Rovaniemeltä, aloitti kautensa kahdella voitolla. Mukaan tälle kaudelle saatiin kaksi uutta joukkuetta, kun KSP Kemijärveltä ja Sodankylän Pallon vasta perustetun salibandyjaoston joukkue SoPa osallistuvat nyt ensimmäistä kertaa aluesarjaan.

SoPa – LaVe 0-6
Hot Whales – SBC Levi 8-0
SoPa – KSP 2-10
LaVe – Hot Whales 2-3
SBC Levi – KSP 2-3

Tulokset ja tilastot: http://bit.ly/lms-naiset-2016-2017

Kahtena edellisvuotena pelatun naisten Tunturi-Cup-aluesarjan jatkajaksi kehitetyn sarjan tarkoituksena on kehittää lappilaista tyttö- ja naissalibandya. Matalan kustannustason harrastesarjan avulla rohkaistaan yhä uusia pelaajia ja -joukkueita salibandyn pariin.

Lapin Mestaruussarjaa pelataan tällä kaudella ensimmäistä kertaa myös junioreissa, joten alueellinen lajin edistämistyö Suomen Salibandyliiton ja muiden lappilaisten salibandyseurojen kanssa jatkuu nousujohteisena!