Viikonlopun tuloksia

| Aiheet: Uutiset

Viime viikonloppu oli seuran joukkueille vilkas!

Tärkein ensimmäisenä, eli uusi lappilainen junioreiden aluesarja, Lapin Mestaruussarja, saatiin vihdoin käyntiin Rovaniemellä su 20.11.2016 pelatun turnauksen myötä. Nyt otettiin toivottavasti iso ja pysyvä askel kohti laadukkaampaa juniorisalibandytoimintaa Salibandyliiton tukemana koko Lapin alueella, missä salibandy kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Junioreiden Lappi-Cup-turnaukset ovat joka kerta olleet hienoja tapahtumia, mutta näitä turnauksia on vain neljä vuodessa, joten uusi LMS-aluesarja täydentää mukavasti juniorijoukkueiden tapahtumakalenteria!

SBC Levin juniorijoukkueista mukana avausturnauksessa olivat E-, F- ja G-pojat kukin kahdella joukkueella. Kaikki joukkueet pelasivat hienon turnauksen ja myös sijoitukset olivat sen myötä komeat: E-pojat olivat sarjassaan 2. ja 3., F-pojat 1. ja 2. sekä G-pojat 2. ja 3.

Seuran ahkerat juniorivalmentajat tekevät siis erinomaista työtä joukkueidensa parissa!

Miehet II matkusti su 20.11.2016 Kemiin 5.divarin Lapin lohkon syyskauden päätöspeleihin. Ensimmäisessä kohtaamisessa SBC Levi II pystyi nousemaan 3-3 tasapeliin Santa’s United IV:tä vastaan, mutta päivän toisessa pelissä kemiläinen Sastamolo Kings II oli selvästi parempi maalein 1-6.

Joukkueen tehomiehenä toimi #21 Hannu Molkojärvi pistein 2+2. Raportissa piti mainita myös #18 Juha-Pekka Koutaniemen kiikareiden rikkoontuminen, joten kaikelle kansalle täten kerrottakoon, että #18 Juha-Pekka Koutaniemi iski kauden avausmaalinsa ottelussa Sastamolo Kings II:ta vastaan!

Tilastot otteluista löytyy Miehet II -> Ottelut -> kausi 2016-2017.

Miesten edustus otti ensimmäisen voittonsa 2.divaritasolla kaatamalla UIFKin Oulun Kastellissa la 19.11.2016 maalein 4-7. Sunnuntain 20.11.2016 aamupelissä SBT Suolaa vastaan ei sen sijaan ollut tällä kertaa palaa ja pisteet kotijoukkueelle maalein 17-1. Raportit otteluista löytyvät seuran nettisivuilta uutisarkistosta.

Lauantaina 19.11.2016 Kittilän urheiluhallilla pelatun Rajavartiolaitoksen SM-salibandyturnauksen vei nimiinsä Kaakkois-Suomen Rajavartiosto nyt viidennen kerran kuuden vuoden sisään! Kainuun Rajavartiosto sijoittui toiseksi ja Pohjois-Karjalan Rajavartiosto puolestaan kolmanneksi. SBC Levi oli SM-turnauksen toinen järjestäjätaho yhdessä Lapin Rajavartioston alaisuudessa toimivan Rajan Pallon kanssa.

Turnauksen pistepörssin voitti Pekka Nousiainen Kainuun Rajavartiostosta tehoin 4+5=9.

Turnauksen tulokset löytyvät tapahtuman omalta sivulta: http://bit.ly/rvl-turnaus-2016

g-pojat-21112016